View Single Post
stare 12.03.2005, 16:41   #8
Delicate
Guest

Domyślnie Zakończenie =(

A więc jing.... Po pierwsze : tak było w przypadku JEJ rodziny,a poza tym przez tą skórkę miałam wirusy... Ale przejdźmy do krótkiego zakończenia ...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Wiedziałam już co zrobić. Dla mnie nie ma już miejsca na tej planecie.

W ogóle nie ma miejsca. Muszę zniknąć, muszę umrzeć. Za dużo wiem, za dużo się stało... Za smutkim popatrzyłam na akwarium. Musiałam opuścić rodzinę, teraz opuszczę świat. Przykre, ale prawdziwe. Czułam jak po moim policzku spływa łza. Byłam przygnębiona i zła na świat. Dlaczego to właśnie mnie spotkało ?! Uświadomiłam sobie, że sama chcę sobie zgotować śmierć. Jednak to przygnębiło mnie jeszcze bardziej. Ale co miałam robić ?! Żyć z grupą ludzi, którzy mnie nie rozumieją ?! Bez osoby, z którą mogłabym pogadać ? Wiedząc, że na Ziemi żyje kobieta, która zamordowała mojego tatę i chowa tam moją siostrzyczkę ? Nie, nie to nie jest życie. To nie kończący się koszmar, który dotyka tylko nielicznych. Ze smutkiem poszłam do pokoju. Grunge bez wstydu szperał w moim komputerze.

Popatrzyłam na niego ze złością. Usłyszał mój oddech, odwrócił się i nieśmiało uśmiechnął.
-Co robisz ?!- wrzasnęłam.
-Ja... Aaa nic .... Korzystałem z internetu.
-Słuchaj, mogłeś wymyślić coś lepszego. Ja nie mam internetu.- odparsknęłam z jeszcze większą arogancją.
-No ale...
-Co tak bardzo interesuje Cię mój pamiętnik ? Nie wierzę. Przecież dla Ciebie jstem nikim.
-To wcale nie tak Meryl... To było tylko kilka pocałunków... To nic dla mnie nie znaczyło.
-Czyli ze mną będzie tak samo ?
-Nie, Ty to co innego.
-Nie obchodzą mnie twoje wstrętne kłamstwa. Idź stąd !!!! Nie chcę Cię więcej widzieć !!!!
Po tych gorzkich słowach zaczęłam płakać. Nie chciałam już dłużej czekać. Z mojej kosmetyczki wyjęłam żyletkę. " To koniec... " -pomyślałam. Zeszłam na dół i udałąm się do łazienki. Podwinęłam rękaw i pod wpływem chwili...
Przeciełam sobie żyły...

Upadłam.... I przez kilka sekund wydawało mi się, że wiem gdzie jestem, wiem co czuje. Ale po chwili moje oczy się zamknęły. Umarłam.
Dopero wczesnym rankiem odkryto co dzieje się z Meryl. Angela chciała umyć zęby. Niczego nieświadoma weszła do łazienki. Jednak to co zobaczyła było dla niej totalnym szokiem. Krzyknęła. Po chwili każdy domownik wiedział jak zakończyła się historia nieszczęśliwej kobiety- Meryl, która przeżyła więcej niż niejeden człowiek....
:1smutny: KONIEC :1smutny:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
I tak... Mam nadzieję, że was zaskoczyłam . Niedługo (w kwietniu) moje drugie fs. " Miłość ponad wszystko"- również niedługo przygotuję zwiatun (wraz ze sk8erboy'em), który przybliży wam trochę temat fs. Więc.... Oceniajcie ....
  Odpowiedź z Cytatem