View Single Post
stare 13.03.2005, 22:37   #14
berata

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Napisał ania500
mam pytanie: przepraszam najmocniej, ze pisze nie na temat, ale nie chce zaśmiecać forum nowymi tematami: czy młody-dorosły to nakiś nowy wiek?? chodzi mi o to, czy wygląda jak nastolatek, czy może jak dorosły, czy coś pomiedzy??? czy jest to odrębny wiek, z nowymi ubraniami tylko dla mlodych-dorosłych??? no chyba wiecie, o co mi chodzi jeszcze raz przepraszam za pisanie nie na temat, ale nie mam jeszcze The Sims 2 NS i mimo przeczytania masy poradników (np. wydanie specjalne gazety "Gry") to nie wiem jeszcze o tej grze wszystkiego
Tak, młody dorsły to nowy wiek, ale jeśli się nie jedzie na studia to staje się po nastolatku od razu dorosłym. W panelu rodziny dalej pokazuje się, że sim zostanie dorasłym za ... dni, a nie młodym dorosłym. Ten wiek został stworzony specjalnie na potrzeby NA STUDIACH i jeśli się na nie nie jedzie, to się nie ma możliwości zagrania nim. W czasie, gdy sim jest nastolatkiem trzeba zadzwonić i zapisać się na uczelnię. (można też to zrobić za pomocą komputera) Nie wiem, czy jeśli się tego nie zrobi to czy wyskoczy okienko z pytaniem czy chce się jechać na studia czy coś w tym stylu. Dla młodych dorosłych także się kupuje ubrania. Nie wiem, czy tylko w czasie studiowania, czy np. gdy jest się nastolatkiem też można, bo tego jeszcze nie sprawdzałam. Wyglądają jak dorośli. Mam nadzieję, że coś z mojej wypowiedzi zrozumiałaś.
berata jest offline