View Single Post
stare 15.03.2005, 11:53   #9
♪Suzka♪
Guest

Domyślnie Ale temat...

Ludzie bez przesady...przecież kod to nie wszystko można sobie ściągnąć patcha, ja takowego mam...jak sobie przypomnę, jaka to była strona, to wyedytuję pościk taa, według mnie patch jest lepszy...ni trzeba niczego wpisywać...sim jest po prostu goły i tyle :\ ale od razu ostrzegam napaleńców - sim nie posiada szczegółów anatomicznych!!!!!!!Maxis pomyślał o wszystkim, he he ale jak chcecie, to możecie sobie skądś ściągnąć skin, na którym owe szczególy sim posiada...ja takiego czegoś NIE potrzebuję, ale jak ktoś ma potrzebę, to nich czegoś se poszuka w necie no, są jeszcze prześwitujące ciuszki, a ich twórcy najczęściej dodają w nich simom pewne szczegóły...np, w nowym numerze specjalnym o grze the sims2-Na studiach "komputer świat gry - the sims 2 Na studiach" jest płytka, na której jest ponad 1600 dodatków do the sims 2 (!), w dziale ubrania dla kobiet jest poddział bielizna i tam takowe rzeczy najdziecie...ja z tego nie korzystam, tylko Was informuję,że takowe cosik jest i istnieje w świecie rzeczywistym to tyle...
PS:Co do tej gazety - gorąco ją polecam!!!!Ktoś nawet napisał o niej na forum, o tu: http://www.forum.thesims.pl/showthread.php?t=15403 zapraszam
TO MÓJ SETNY POOOST!!!!!!!!!!Od dziś mam nowiutką rangę, jupppppi.... :*
  Odpowiedź z Cytatem