Cytat:
Napisał _Toxic_
Może mi ktoś odpowiedzieć bardzo prosze co robie źle ??
|
Już Ci odpowiadam. Moim zdaniem masz za mało przyjaciół z tajnego bractwa. Przyjaciele jakich musisz zdobyć żeby dostać się do zwykłego bractwa lub zwykłego stowarzyszenia to jedno - musisz zaprzyjaźnić się ze wszystkimi członkami bractwa - ale to już napewno wiesz.
Natomiast jeżeli chodzi o zaprzyjaźnianie się z członkami tajnego bractwa to również musi być ich trzech, a przyjaźń z nimi osiągnąć określony poziom. A z tego co zrozumiałam Twój sim zaprzyjaźnił się z 3 z normalnego bractwa, a potem zdobył jeszcze jednego - nawet jeżeli jest on z tajnego stowarzyszenia to masz tych przyjaciół zwyczajnie za mało

Mam nadzieje że już rozumiesz w czym rzecz.
Do wszystkich którzy chcą należeć do bractwa: osobiście trochę oszukuję bo w ciągu 5 minut nie da się zaprzyjaźnić z członkami bractwa na wystarczającym poziomie żeby do niego wstąpić. Dlatego robię odwrotnie: gram członkami bractwa do którego chcę wprowadzić mojego sima. Wystarczy że 1 sim bractwa zaprzyjaźni się z moim i zaprosi go do bractwa. Potem przez cały okres próbny mój sim siedzi w bractwie-spędza czas i kiedy staje się pełnoprawnym członkiem bractwa zapisuję grę i przechodzę do sterowania moim simem. Polecam