Po poztywnych recenzjach gry, zdecydowałem się ją kupić. Niestety, nie jest warta swojej ceny. Tak, jak wspomnieliście jest strasznie mało add-onów. W dodatku pobyt na uniwerku szybko się nudzi.
Akademik totalnie mnie zawiódł. Spodziewałem się masy imprez, fajnych ludzi, a tu same drętwe osóbki, które poza odrabianiem lekcji i jedzeniem nic nie robią. Już po jednym roku wyprowadziłem się do domku, bo małej swobody w akademiku miałem dość. Kolejnym minusem jest tak częsta nauka. Akurat mam to szczęście, że mam mocny sprzęt i parcele publiczne niezbyt długo się wgrywają, jednak chcąc, czy nie chcąc, czasu, żeby tam iść nie ma, no chyba, że masz ochotę pójść na warunek. Kolejnym wielkim minusem jest brak pieniędzy. Można go nadrobić, jednak dużym kosztem, bo pieniądze = nauka = kompletny brak czasu na co innego. Powinien być chociaż jeden dzień przerwy w wykładach:/ Jedyne co mi się naprawdę spodobało, to muzyka. Tutaj naprawdę nie ma na co narzekać. Teraz już wiem, że na studia lepiej nie iść i poczekać do dorosłości. Na uniwerku jest nudno i monotonnie, także odradzam.
|