View Single Post
stare 20.03.2005, 18:42   #142
berata

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Napisał OlkaT90
Help!
Ja już i tak zawaliłam ale może da się to jeszcze jakoś okrężną drogą odkręcić, ale jak ktoś wie to prochę niech mi i tak wytłumaczy. No więc miałam 2 simy (sim i simka) na studiach, którzy zostali stworzeni przeze mnie przy tworzeniu studentów. Każdy miał włąsne nazwisko itd. i zamieszkali razem w akademiku. No i zdążyli się zaręczyć. Ale jak zrobiłam jednemu impre podyplomową, to po niej odjechał taksówą do Miłowa! A ona została! Bo różnica ich egzaminów końcowych na czwartym roku to 4 godziny! I teraz są w koszu rodzin osobno, a ja chciałam ich od razu do domku jednego, żeby rodziną byli! I zawaliłam. Czy da się w ogóle tak zrobić, żeby simy od razu mieszkały na swoim? I jak ja mam to teraz odkręcić? Zbudować jednemu i drugiemu dom i się tak jak normalnie mają ożenić? I czy oni będą nadal zaręczeni czy nie? Proszę pomóżcie mi!!! ;( ;( ;( ;(
Wprowadź jednego z simów do domu, a drugiego dołącz do tego pierwszego. W Na Studiach jest opcja łączenia domów. Gdy pierwszy sim będzie mieszkać w domu to bierzesz drugiego sima ze skrzyni rodzin i klikasz na dom pierwszego. Wtedy pokazuje Ci się pytanie "Czy chcesz połączyć rodzinę X z rodziną Y? (czy jakoś tak)" X i Y to nazwiska simów. Wtedy klikasz na tak i simowie mieszkają razem.
berata jest offline   Odpowiedź z Cytatem