View Single Post
stare 22.03.2005, 18:47   #184
gta-sim
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Galantos
1. jeśli wejdę do np. Werony i kliknę na tworzenie rodziny to nie mogę stworzyć sima "młody dorosły". dlaczego?
2. dlaczego mój student po wprowadzeniu go do akademika ma tylko tysiac simoleonow, a nie 20 tys.?

Studentów tworzy sie po wejsciu na teren universytetu.
Tam bedzie ikonka do tworzenia nowych stódentów

Ale ja polecam stowrzyci nastolatka i 1doroslego. Potem doroslego zabici
wystapici o stypendium (kilkamy na telefon ,akademia , i wystap o stypendum.

A potem kilkamy na telefon ,akademia , i jedzi na universytet.

Nie pamietam jak dokladni to wszystko sie nazywalo

Cytat:
Napisał OlkaT90
Ja jeszcze mam pytanie w związku z tymi wyprowadzkami: tak więc, jeśli mój sim, który wcześniej mieszkał w domu z rodzicami, pojedzie na studia i je skończy (bądź nie) to gdzie on potem będzie? Wróci do domu czy go wrzucą do skrzyni rodzin?
I jeśli mieszkał sam jako nastolatek (np. rodzice zmarli) i pojechał na studia, to gdzie wróci? Bo jeśli go wrzucą do skrzyni rodzin to cały majątek mi przepadnie
I mam jeszcze jedno: jak stawiać przedmioty pod ukosem? np. tak jak tu te kanapy: http://www.forum.thesims.pl/showthread.php?t=15910
Jeśli o ukosach już było to przepraszam ale nie obiło mi się o uszy (w tym wypadku o oczy)
Pozdrawiam

Poprostu jak student ukoniczy studia to laduje do skrzyni i klikamy na niego a potem na jego dom(albo jego rodziców) potwierdzamy polaczenie domów

Jam mam zawsze 500$ albo 5000$ jak niewystapie o stypendium

Cytat:
Napisał dalva
Więc przez co jeszcze ?? Nie chcę kolejny raz stracić wspomnień sima! To okropne. Co może być przyczyną tego i w jakich sytuacjach Wam się zdarzała utrata simowych wspomnień ??

Mam jeszcze jedno pytanko: Gdy zaczynałam grać w NS widziałam taką opcję w akademiku przy komputerze : " przyłącz się do pogawędki sieciowej". Ale nie próbowałam, zostawiłam na potem. Jednak nigdy więcej tego nie widziałam! Od czego to zależy? Jak można to zrobić?
Kurcze ja tak jecze nimialem
Mam tylko popcje czatuj(albo rozmawiaj) z ....

A ztego co pamietam to utrata wspomnieni to jakisi blad
Byla chyba porawka do sciagniecia.
Niewiem ja zawsze sprawdzam czy sa nowe wersje
i nigdy tak niemialem (chyba)

Ostatnio edytowane przez rainne : 22.03.2005 - 19:14
  Odpowiedź z Cytatem