Temat: Gdyby nie to!
View Single Post
stare 29.03.2005, 13:49   #1
Binek
Guest

Cool Gdyby nie to!

Plakat:

Odcinki:

Odcinek 1

Odcinek 2

Odcinek 3

Odcinek 4

Odcinek 5

Odcinek 6

Odcinek 7

Koniec! Odcinek 8

Witam!Przedstawiam wam nową opowieść "Gdyby nie to".

Wszystko zaczeło się od tej chwili...Kiedy pocałowałem ją!Nazywała się Marta.Piękna blondyneczka piękna jak kwaiat,jak setka kwiatów nawet tysiące.Niestety rodzina nie była zadowolona.Myślała ,że taki chłopak jak ja nie mogę ożenić się z taką biedną dziewczyną.Lecz ja odkryłem ,że tu nie chodzi o pieniądze lecz o miłość.Niestety rodzina ma inne zdanie.

Gdyby babcia i dziadek jeszcze żyli.Przemówili by im napewno do rozsądku.Babcia zawsze powtarzała "Liczy się tylko miłość!".Moja siostra Natalia też tak uwarza.Nie wiem dlaczego rodzice są innego zdania.Gdy brat dorastał to były ostatnie dni życia dziadków.Bardzo smutnych.

Gdy mój brat zakochał się pierwszy raz w szkolnym wieku mama bardzo źle go potraktowała.
-Nie!nie możesz!Nie możesz mi tego zrobić!Lola jest biedna!Jej mama kradnie!
Pamiętam jak to krzyczała bo stałem wtedy koło drzwi.Mój brat płakał nie mogłem nic zrobić.Mama wtedy nie wiedziała ,że ja mam dziewczyne którą kocham.Mówie jej ,że idę z kolegami a tak naprawde spotykam się z nią.Na pierwszym pocałunku mnie przyłapała.Od tamtej pory wogle się do mnie nie odzywa!

Gdy babcia z dziadkiem nas opuścili strasznie to przeżyłem!Mama nawet nie udawała ,że jest jej smutno.Mama nie nawidziła babci i dziadka za to ,że dla nich ważna jest miłość.Mama ma serce z kamienia.Gdy dla niej liczy się tylko kasa to ożeniła się z moim ojcem tylko dla pieniędzy?Dziadek zmarł 2 lata przed babcią!

Babcia dostała zawału.Naszczęście wyszła z tego lecz dwa lata później amma wypominała jej ,że jest nikim!Babcia się załamał i niestety zmarła.

Babcia kochała mame bardzo.Lecz ona?Ona jej nienawidziła!

Mam do niej żal aż do dzisiaj!Lecz nic nie mogę zrobić.

Koniec cześci pierwszej.
Mało dailogów bo to był wstęp.

Ostatnio edytowane przez Binek : 04.04.2005 - 16:46
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.