View Single Post
stare 29.03.2005, 19:22   #154
Dzikuska
Guest

Domyślnie

Chyba mam rozwiązanie dla zdesperowanych, którzy koniecznie chcą mieć bliźniaki

http://www.modthesims2.com/showthrea...5&page=1&pp=25

Na tej stronce jest do ściągnięcia plik, dzięki któremu można wybrać czy się chce mieć jedno dziecko, bliźniaki, a nawet trojaczki lub czworaczki. dokładniej --> ten plik znajduje się w pierwszej wypowiedzi na tej stronce i ma nazwę Triplets&Quadsmod_ver_2_0b.zip (sorry, na innym forum niektórzy nie mogli go znaleźć). Pod nim znajduje się podobny plik do ściągnięcia, z tą różnicą, że po zainstalowaniu go nie można wybierać ile dzieci się urodzi (tak mi się wydaje w każdym razie, nie chce mi się dokładnie czytać ). po rozpakowaniu "haka" instaluje się owy plik nie do folderu, gdzie jest zainstalowana gra, tylko do folderu Downloads, który najprawdopodobniej jest w Moje dokumenty\EA Games\The Sims 2 (tak na wszelki wypadek dla tych, którzy nie wiedzą )

aha, nie ręczę za skuteczność, bo na razie nie zdążyło mi się nic urodzić ale mam nadzieję że zadziała ;]

czytałam też gdzieniegdzie, że narodzinom bliźniaków pomaga częste głaskanie po brzuszku (mnie akurat pomogło, ale to nie musi być reguła) i że jest jakiś kod na bliźniaki, poszukam, może znajdę

heh no i sory jeśli to już gdzieś wspomniano. ja nie widziałam ;]
  Odpowiedź z Cytatem