Cytat:
Napisał nadin
nieźle widzę że próbujesz wprowadzić nas w klimaty Magicznego Pottera
Pociąg fajnie ci wyszedł ale jakby się przyjrzeć to normalny dom bez dachu 
Hogwart jest super,razem z dormiotriem chłopaków i pokojem wspólnym gryffindoru ale przyznam że nie powinnieneś kierować się tym banalnym filmem którym dużo wiary nie wiadomo czemu się zachwyca!
Ciekawa jestem tylko jak wykonasz różdzki  Już się nie mogę
doczekać kiedy ujrzę moją ukochaną postać draco malfoy'a. A i co do koloru tych schodów to są raczej banalne 
ale ogólnie 9,5/10
bardzo fajnie się zaczyna!
Czekam z niecierpliwością na nast. odc!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Przyznaję, że pociąg jest bez dachu. Ale to tylko dlatego, że sam mi się skasował. To była tylko podłoga ułożona kodem na taki okrągły dach, ale nie wiem czemu się wyłączyło i dachu nie było, a nie chciało mi się już robić od nowa ciuchci.
Malfoy na 99% będzie w trzecim odcinku. A to dlatego że ja wprowadzam ograniczenia zdjęć na jeden odcinek (max 20 - 25 zdjęć na jeden odcinek.) i nie wiem czy się wyrobię na Malfoya, ale postaram się.
Ja uważam że ten kolor schodów nie jest banalny, i pasuje do tego pomieszczenia, ale to zależy od gustu, i nie wiem czy są w necie jakieś podobniejsze do tych z filmu, czy ogólnie pasujących do tego miejsca.
Praca nad 3 odcinkiem już trwa. Premiera jest opóźniona, ale to już wcześniej wspominałem. Powiem jeszcze że w moim fotostory będą także postacie drugoplanowe, jak Pansy parkinson czy Angelina Johnson, dlatego tworzenie postaci zabierze mi tak dużo czasu...........
DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA WSZYSTKIE POCHWAŁY i CIESZĘ SIĘ ŻE PODOBA WAM SIĘ MÓJ ZAMEK :* :* :*