Cytat:
Minusy:
1. Za mało akcji - 1 pkt.
|
Akcja dopiero się rozwija. To dopiero 2 odcinek
Cytat:
Tidus2004 czy mógłbyś mi wysłać ten Hogwart? Bardzo mi się podoba i chcę go mieć w grze! Proszę! Obiecuję, że posłuży mi tylko do ozdoby
|
NIestety nie moge ci przesłać tego Hogwartu, a to z powodumojego sekretu, którego nie wyjawię.
Cytat:
No,kiedy dasz następny odcinek ?
|
Poczytajcie moje wcześniejsze posty. Często tam jest coś o co wy później się ciągle pytacie. Ale juz napiszę. Następny odcinek będzie dopiero może 10.04.05 a to z powodu pogrzeby Papieża, natłoku sprawdzianów w szkole i ogromnym trudem robienia FS. Już ktoś wcześniej pisał że musze mieć duż cierpliwości przy budowaniu tego Hogwartu. I ma rację, bo to wcale nie jest łatwe. Jedno pomieszczenie może mi zająć 1 dzień. Więc czekajcie. Niebawem się pojawi.
Cytat:
Hejka!
no właśnie kiedy następny odcinek?
a tak a propo Tidus2004 czy tobie naparawde
podoba sie ten avatar?
no wiesz ja nie mam nic przeciwko i wiem że to twoje konto
ale oni tu wyglądają jakby się macali brrrrr.......
Jak chcesz to możesz zajrzeć na my.bloga
niżej!
ale ja nie zmuszam!
|
Tak, ten avatar podoba mi się, innaczej bym go nie wybrał. Ja jakoś nie widze żeby się macali, a nawet jakby tak było to co w tym złego. W końcu oboje nie są w tym samym wieku. Mają prawo się poprzytulać, zresztą to jes scena z filmu.
I teraz najciekawsze.....
Cytat:
1. Ej, ej, ej!!!! Napisałeś, że Harry i Ron dzielą dormitorium z Nevillem i Seamusem ( nie licząc Davida). Otóż chyba pominąłęś Deana Thomasa To taki czarnoskóry chłopak w warkoczykach ( opis z książki). Więc dostaw jeszcze jedno łóżko.
2. Na jakim roku dzieje się akcja? Jeśli w piątym, no to również masz mały błąd, bo wtedy Percy'ego już nie było.
Zdjęcia: WOW!!! TEN ZAMEK JEST ŚLICZNY!!! - 10/10
Tekst: Chyba bezbłędny - 9/10
Fabuła: Już wiesz co ja sądzę o tym fs - 10/10
|
Przepraszam, to był mój błąd. Mam zrobioną postać Deana Thomasa, tylko całkiem o nim zapomniałe przy pisaniu FS. Ale dla spostrzegawczych to w dormitorium jest 6 łóżek. Dla Harrego, Rona, Davida, Seamusa i Nevilla, i zostaje jedno puste łóżko. Więc ono jest Deana.
Co do drugiego punktu to masz rację. NIe pomyślałem o roku w którym się to dzieje. Ja osobiście planowałem to że jest po V tomie czyli szósty rok. Pomyslę jak to poprawić. Dzięki że to zauważyłaś.
Fiuu......rozpisałem się, ale długo mnie nie było, więc trzeba było naprostować parę rzeczy.