View Single Post
stare 08.04.2005, 17:03   #11
Tidus2004
Guest

Domyślnie

Cytat:
Minusy:
1. Za mało akcji - 1 pkt.
Akcja dopiero się rozwija. To dopiero 2 odcinek

Cytat:
Tidus2004 czy mógłbyś mi wysłać ten Hogwart? Bardzo mi się podoba i chcę go mieć w grze! Proszę! Obiecuję, że posłuży mi tylko do ozdoby
NIestety nie moge ci przesłać tego Hogwartu, a to z powodumojego sekretu, którego nie wyjawię.

Cytat:
No,kiedy dasz następny odcinek ?
Poczytajcie moje wcześniejsze posty. Często tam jest coś o co wy później się ciągle pytacie. Ale juz napiszę. Następny odcinek będzie dopiero może 10.04.05 a to z powodu pogrzeby Papieża, natłoku sprawdzianów w szkole i ogromnym trudem robienia FS. Już ktoś wcześniej pisał że musze mieć duż cierpliwości przy budowaniu tego Hogwartu. I ma rację, bo to wcale nie jest łatwe. Jedno pomieszczenie może mi zająć 1 dzień. Więc czekajcie. Niebawem się pojawi.

Cytat:
Hejka!
no właśnie kiedy następny odcinek?
a tak a propo Tidus2004 czy tobie naparawde
podoba sie ten avatar?
no wiesz ja nie mam nic przeciwko i wiem że to twoje konto
ale oni tu wyglądają jakby się macali brrrrr.......
Jak chcesz to możesz zajrzeć na my.bloga
niżej!
ale ja nie zmuszam!
Tak, ten avatar podoba mi się, innaczej bym go nie wybrał. Ja jakoś nie widze żeby się macali, a nawet jakby tak było to co w tym złego. W końcu oboje nie są w tym samym wieku. Mają prawo się poprzytulać, zresztą to jes scena z filmu.

I teraz najciekawsze.....

Cytat:
1. Ej, ej, ej!!!! Napisałeś, że Harry i Ron dzielą dormitorium z Nevillem i Seamusem ( nie licząc Davida). Otóż chyba pominąłęś Deana Thomasa To taki czarnoskóry chłopak w warkoczykach ( opis z książki). Więc dostaw jeszcze jedno łóżko.
2. Na jakim roku dzieje się akcja? Jeśli w piątym, no to również masz mały błąd, bo wtedy Percy'ego już nie było.
Zdjęcia: WOW!!! TEN ZAMEK JEST ŚLICZNY!!! - 10/10
Tekst: Chyba bezbłędny - 9/10
Fabuła: Już wiesz co ja sądzę o tym fs - 10/10
Przepraszam, to był mój błąd. Mam zrobioną postać Deana Thomasa, tylko całkiem o nim zapomniałe przy pisaniu FS. Ale dla spostrzegawczych to w dormitorium jest 6 łóżek. Dla Harrego, Rona, Davida, Seamusa i Nevilla, i zostaje jedno puste łóżko. Więc ono jest Deana.
Co do drugiego punktu to masz rację. NIe pomyślałem o roku w którym się to dzieje. Ja osobiście planowałem to że jest po V tomie czyli szósty rok. Pomyslę jak to poprawić. Dzięki że to zauważyłaś.

Fiuu......rozpisałem się, ale długo mnie nie było, więc trzeba było naprostować parę rzeczy.
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.