Cytat:
Napisał nadin
Nie Night&Day to nie jest ściagnięte z książki!
TYLKO Z FILMU!
A teraz ja się do czegoś po przyczepiam:
1.Uważam że MUndurek Hermiony kompletnie nie pasuję powinna
być jakaś szata czy coś.
2.Czemu jak David się wydarł
-CZEŚĆ WAM!!!!
to nikt nie zaareagował tylko HP,RW i HG.?
3.Sorra ale ja uważam że wszstko jest za idealne i identyczne co do filmu więc
mogę ci dać co najwyżej
7/10
ponieważ rozumiem że się wysiliłeś ale wszytsko ściągnąłeś
z tego durnego filmu
Lepiej by było gdybyś zrobił coś po swojemu! :*
POZDRO!
|
Masz rację. Moożliwe że spora cześć jest ściągnięta z filmu, ale nie jestem w stanie wytłumaczyć dlaczego. MOże dlatego że ja lubię te filmy i tak wpływają na moją twórczość, a możliwe że ja nie potrafię pisać i dlatego tak kło tego krążę. W 4 odc. postaram się juz użyc tylko moich pomysłów. Więc przepraszam za to.
Jeśli chodzio szatę Hermiony, to ni zgodzę się z tobą. W moim FS występyją 3 rodzaje szat. Pierwsza to taka jaką ma teraz Hermiona. Jet to szata luźna. Z resztą w 2 części filmu też nosi taki strój. 2 rodzaj szaty to szata oficjalna, czyli dochodzi go tego jeszcze marynarka. Można to zobaczyć u stojącej przy kominku Parvati Patil (ma czarne włosy). I 3 szata, to dochodzi jeszcze płaszcz. Stosowany przeważnie gdy jest zimno. To jest u dziewczyn. A u chłopaków jest tylko szata luźna i szata długa czyli ten płasz jak widać mają na sobie Ron i Harry.
Jak David krzyknął "CZEŚĆ!" to odwrócili się tylko HP RW i HG bo oni stali najbliżej, a w pokoju panował straszny hałas i każdy był zajęty swoimi sprawami. WIęc nie zwracali na to uwagę.
Rozpisałem się, ale mam nadzieję że wszysto wyjaśniłem.