Cytat:
Napisał viper_88
Od wczoraj mam bardzo dziwny problem...  Mianowicie kilka dni temu z oficjalnej strony gry ściągnąłem zamek o nazwie "Paradise Palace". Kiedy wprowadziłem do niego mojego Sima i urządziłem go (dom) według swojego uznania (po postawiałem np. kilka nagród zawodowych), wszystko było OK. Kilkanaście dni (Simowych) po wprowadce ożeniłem go z Simką stworzoną wcześniej przeze mnie. Następnie natychmiastowo doprowadziłem do ciąży (i tu zaczyna się problem). Mianowicie zauważyłem, że przez całą ciąże, jak i po niej, moi Simowie się nie starzeli ;( Jedyne hack'owane przedmioty jakie znajdują się na parceli (bo przedmiotów z Internetu jest więcej, ale nie są one hack'owane), to MultiPaiting oraz Vodoo Bottle, notomiast kody, których używam, to: moveobjects on, intprop MaxNumOfVisitingSims, boolprop allow45DegreeAngleOfRotation true, boolprop testingCheatsEnabled true. Wątpię, by to one powodowały problemy i nie wiem, co mam robić... 
|
Niestety, mi sie wydaje Że to jednak wina kodów, nie wiem dokładnie którego ale ja już mam złe doświadczenia z kodem boolprop testingcheatsenabled true. Aspiracje moich simów ciągle się zmieniają (ani na chwile nie przestają!!) w innej rodzinie wszystkie sprzęty w domu psują się po jednym użyciu (np. zmywarka, komputer, prysznic, wanna). Zanim zaczęłam używać tego kodu gra działała poprawnie. Jeżeli ktoś wie jak przywrócić normalne działanie gry byłbym bardzo wdzięczna (tylko błagam nie karzcie mi robić reinstalki) ;( ;( ;( ;( ;(