Cytat:
Napisał Pingwin
NIE zmieniaj systemu, gra nie wywala błędu z powodu małej ilości ramu, nie baw się także pamięcią wirtualną
to że jedynie 256mb ram to nie znaczy że grac nie możesz mój kolega na duronie 1ghz i 256mb ram(owszem ma o wiele lepszego 9550XT) gra w o wiele bardziej wymagające gry na full detalach, z gg w tle i jakoś żyje
Najprostszym sposobem aby gra działała jest format :C i reinstalka systemu 
najlepszym ale też mało opłacalnym gdyż instalacja wszytskiego od nowa i konfigurowania nie jest miła.
najlepiej pokazać komp komuś kto się bardzo dobrze zna na tym (informatyk, nie kolega maniak), wtedy można się dowiedzieć co można zrobić aby gra działała, nie formatując dysku
A i napewno nie zmiana jakby co windowsa mna Milenium bo to najgorsze co chyba powstało(choć reszta wind nie jest także wspaniała), jakby co to Windows 98SE, starszy ale o wiele lepszy od Me(sam miałem oba systemy)
Btw.
W nowych grach widnieje w zalecanych do grania (np Street Racing Syndicate i SWAT4)
System:Windows XP Professional with Service Pack1
|
Ale rada nie zmieniaj systemu tylko zrób format to prawie to samo tylko ty mówisz zamień XP na XP i poco jak i tak nie będzie działać człowiemu ona ma taki komp jak ja i dokładnie wiem co się dzieje ja wiem XP jest cool ale naco komu taki system przy grach i takim słabym kompie potrafisz to wytłumaczyć ?
A nie wiem czy wiesz ale 98 przy tym procesorze się wysypie ? Mówił Ci to ktoś
Serwis Pack mozna sciągnąć i to na tym forum Pozatym Milenium to też Windows jakbyś nie zauważył . Co do twojego kolegi to nie rozumiem najpierw piszesz że komp ma gorszy a potem że lepszy ?W jednym się zgadzam z Tobą poproś kogoś kto się zna na kompach .Bo jeśli chodzi o Ciebie to zbytniej wiedzy co do kompa to Ty nie masz .
PS
Mam w domu informatyka choć uważa że Simy są do czterech liter to z Tobą się nie zgadza