Cytat:
Napisał Tidus2004
Jeśli chodzi ci o zamek ten w całości to nie budowałem sam. Ale niestety jest w tym jeden sekret który mogę ci wyjaśnić najwyżej na prywatnej wiadomości, nie chce żeby wszyscy poznali techniki tworzenia mojego FS.
|
Tutaj jest cytat moich słów gdzie zaznaczyłem że to nie jest zamek przeze mnie budowany.
To zdanie gdzie napisałem że Hogwart nie jest ściagnięty został źle zrozumiany, a lepiej został źle prze ze mnie sformuowany. Otóż Hogwart rzeczywiście jest ściągnięty, ale wykorzystałem go tylko w zdjęciach z zewnątrz. Całe wnętrze jest zrobione przeze mnie. NIestety ale dla ratowania mojej godności....muszę wyjawić tajemnicę mojego FS. Więc tak naprawdę mój Hogwart nie istnieje. Zdjęcia zrobiopne z zewnątrz są zdjęciami ściągniętego zamku, a wszystkie pomieszczenia robię każde na innej parceli. Np: wieża gryffindoru jest na jednej parceli, a wielka sala na innej. Są dwa powody dla których byłem zmuszony do takich wariacji. Po pierwsze: gdy zbydowałem zamek z wszystkimi pomieszczeniami gra bardzo, ale to bardzo mi zwalniała i miałem problem z robieniem zdjęć. Po drugie: największa parcela jest za mała do zrobienia wszystkich pomieszczeń w takiej wielkości jaką potrzebowałem.
WIĘC POWTARZAM: ZAMEK NIE JEST MOJĄ PRACĄ, ALE CAŁE JEGO "WNĘTRZE" JEST. Z ZAMKU KORZYSTAM JEDYNIE GDY POTREBUJE WIDOKU CAŁOŚCI BUDYNKU....
Mam nadzieję że już się wytłumaczyłem.