View Single Post
stare 26.04.2005, 16:45   #157
Tidus2004
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Tidus2004
Jeśli chodzi ci o zamek ten w całości to nie budowałem sam. Ale niestety jest w tym jeden sekret który mogę ci wyjaśnić najwyżej na prywatnej wiadomości, nie chce żeby wszyscy poznali techniki tworzenia mojego FS.
Tutaj jest cytat moich słów gdzie zaznaczyłem że to nie jest zamek przeze mnie budowany.

To zdanie gdzie napisałem że Hogwart nie jest ściagnięty został źle zrozumiany, a lepiej został źle prze ze mnie sformuowany. Otóż Hogwart rzeczywiście jest ściągnięty, ale wykorzystałem go tylko w zdjęciach z zewnątrz. Całe wnętrze jest zrobione przeze mnie. NIestety ale dla ratowania mojej godności....muszę wyjawić tajemnicę mojego FS. Więc tak naprawdę mój Hogwart nie istnieje. Zdjęcia zrobiopne z zewnątrz są zdjęciami ściągniętego zamku, a wszystkie pomieszczenia robię każde na innej parceli. Np: wieża gryffindoru jest na jednej parceli, a wielka sala na innej. Są dwa powody dla których byłem zmuszony do takich wariacji. Po pierwsze: gdy zbydowałem zamek z wszystkimi pomieszczeniami gra bardzo, ale to bardzo mi zwalniała i miałem problem z robieniem zdjęć. Po drugie: największa parcela jest za mała do zrobienia wszystkich pomieszczeń w takiej wielkości jaką potrzebowałem.

WIĘC POWTARZAM: ZAMEK NIE JEST MOJĄ PRACĄ, ALE CAŁE JEGO "WNĘTRZE" JEST. Z ZAMKU KORZYSTAM JEDYNIE GDY POTREBUJE WIDOKU CAŁOŚCI BUDYNKU....

Mam nadzieję że już się wytłumaczyłem.

Odpowiedź z Cytatem