Hm........... To nie temat o The Sims 1. A do TS2 NŻ to kilka dni temu był T-mail (od Tima le .... ). Oto treść :
Cześć wszystkim,
Pomyślałem, że powinienem zrobić dla was aktualizację dotyczącą przedmiotów.
Produkcja The Sims 2 Nightlife jest w pełnym rozkwicie a my szykujemy się do targów E3. Jeśli ktoś z was zamierza tam być, proszę aby wpadł i wymógł demonstrację gry na którymś z naszych przedstawicieli.
Wiem ze stron i The Sims 2 BBS, że jesteście bardzo podekscytowani The Sims 2 Nightlife, które jest wielkie. Myślę, że dodając społeczne doznania dodajemy to, czego fani szukają. Oczywiście pojawią się też nowe lokacje i nie mogę się już doczekać kiedy zobaczę miejsca, które będziecie budować i historie, które będziecie opowiadać kiedy dostaniecie dodatek.
To takie przyjemne móc tworzyć dodatki gdyż każdego dnia możesz zobaczyć coś nowego w grze. Każdy nowy przedmiot albo interakcja społeczna jest tym, czym może ekscytować się cały zespół i z czego może również być dumny. Chcę również abyście wszyscy wiedzieli jak dużo myśli o was każdy członek zespołu podczas kiedy projektujemy i rozwijamy się. Ten zespół jest tak zaangażowany w rozszerzanie The Sims 2 o nowe doznania, że rzeczy często dlatego tylko ukazują się w grze, że ktoś myślał, że to będzie fajne i będzie się podobać. Oni chcą aby wszystko było jeszcze lepsze. Załączyłem parę screenów ukazując to, co myślę, że docenicie najbardziej; rzeczy, które niekoniecznie odzwierciedlają główny nurt ile są dla społeczności równie ważne jak nowe miejsca i nowe rozgrywki.
|