View Single Post
stare 10.05.2005, 06:22   #102
Issa
Guest

ThumbsUp

Ponieważ ostatnio musiałam grę odinstalować- bawię się od nowa. Narazie tylko w Miłowie. I w ogóle-dopiero zaczynam. Ale już się sporo wydarzyło, to opowiem, a z czasem będę uzupełniać.

Biedak
Balbina robi polityczną karierę. Powoli wychodzi z kłopotów finansowych. Wcześniej, zdesperowana, wyszła za ciemnoskórego dyrektora szkoły, który ostatnio zaginął. Nie ma go w domu. Może obowiązków się przestraszył?

Damian Biedak jest już dorosły, nadal pracuje jako przestępca. Ponieważ jego ukochana Andżelika jeszcze nie dojrzała- miał romans z Niną Kaliente. Ale poczeka na Andżelikę Przyjemniaczek. Bara-bara w miejscu publicznym z Niną było zaledwie epizodem.

Błażej Biedak to nastolatek, bardzo madry i elegancki, myśli o karierze naukowej i nie w głowie mu dziewczyny.

Kuba Biedak jest jeszcze dzieckiem. Uczy się pilnie, ale jego losy wciąż są dla mnie zagadką.

Kaliente
Nina romansuje, rozkochała w sobie Lotario, Damiana Biedaka i Joe Samochodzika. Ponadto pracuje w armii. Nieostrożne bara-bara w dużej wannie z Donem sprawiło, że aktualnie jest w ciąży. Nie chce jednak być z Donem, bo mu nie ufa, a ponadto nie chce sprawiać bólu siostrze, zakochanej w Donie. Ze starchu zaręczyła się z Joe, prawdopodobnie zaproponuje mu wspólne mieszkanie, ale nie wiem, czy za niego wyjdzie.

Dina jest narazie pielęgniarką. I w rozterce- nie wie, czy wyjść za Mortimera czy za Lotario.
  Odpowiedź z Cytatem