View Single Post
stare 12.05.2005, 20:49   #104
Patryczek
Guest

Smile

Przyjemniakowie
Siostry wyjechały na studia a po dłuuuuuugim romansie Daniela z Marysią, Marysia zaszła znowu w ciążę (Jeszcze nie wiadomo co, a ma tylko 6 dni do emeryta xP ).

Ćwir
Kasandra ożeniła się z Donem, po nocy poślubnej zaszła w ciążę, lecz zakochała się w innym chłopie (Ja go stworzyłem) i się do niego wprowadziła, ale po przeprowadzce ciąża zniknęła , więc Kasandra zerwała potem z Donem, wyszła za mojego Sima i w czasie nocy poślubnej kolejny dzieciak i urodziła... W czasie drugi raz zaszła, lecz moj sim zakochal sie w Biedakowej i przeprowadzil sie do niej wiec Kasandra zostala sama z dziecmi, przeprowadzila sie gdzie indziej i coś sie zepsulo z drugim dzieckiem wiec go wykasowalem kodem MoveObjects on/off i obecnie wychowuje jedno dziecko i pracuje jako szalona naukowiec ale znowu zaczyna inną kariere (startuje na burmistrza), a jej dziecko chodzi jush do podstawowki. Mortimer nieżyje, wiec Aleksander (kujon) po nastolatku wykorkował na studia i coś sie z nim zepsuło :1smutny:

Biedak
Damian poszedl na studia, balbina urodzila synka (Rafała) i wychowywała Błażeja i Rafała i moj sim sie do niej wprowadził i znowu jest w 4 ciazy ...

Kaliente
Dina, Nina i DOn mieszkają w trójkę w jednym domu, don chce sie ozenic z Nina, bo ponocy BARA-BARa, ehm... Chyba wiecie... Zaszła w ciąże, a Dina nadal probuje zdobyc awanse....

W innych miasteczkach malo gralem wiec nie ma co opisywac....
  Odpowiedź z Cytatem