View Single Post
stare 13.05.2005, 19:35   #11
Marson
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał longer
Moja rodzina miała na nazwisko Nowak i mroczny kosiarz nazywał się Mroczny Kosiarz Nowak. On nie umarł. Nie miał nawet wskaźnika wieku! Była opcja postaraj się o dziecko, ale biedak chyba cierpi na bezpłodność. W drzewie genealogicznym miał: Tata- mroczny sim, mama- tejmniczy sim, a dziecko Nerwus Jakiś (jest chyba w dziwnowie chociaż grałem w Miłowie). We wspomnieniach miał to co normalny sim: ktoś nauczył mnie chodzić, mówić itd. pierwszy pocałunek z jakąś Esmeraldą, śmierć rodziców itd. (dalej nie chce mi się wymieniać).
Ale z braniem prysznica to był normalnie ubaw Jak będę miał screena to umieszcze w tym temacie.

Mój brat ostatnio skasował wszystkie moje simy i domy, tak, że teraz gram jakby od samego początku. Tak więc weszłam do rodzinki Widmo i zajrzałam do wspomnień tamtej emerytki (chyba Oliwki) i zobaczyłam "bara-bara z mrocznym kosiarzem".... A ten 1. pocałunek ma chyba z Esmeraldą Hak z Miłowa....
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.