View Single Post
stare 16.05.2005, 18:11   #209
Lisa
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Tidus2004
O co ci k**** właściwie Nadin chodzi?? W tym dziale ocenia się fotostory, a nie skąd ktoś wziął sobie ciuchy czy fryzuro. Od tego jest do cholery dział "oceń pracę". Z resztą ja są inne FS to czy zwraca się uwagę w chu** mać jakie nosza ubrania i skąd one są ściągnięte?? Przecież każdy w swoim FS korzysta ze ciągniętych k***** dodatków. PO TO DO K***** ONE SĄ... ŻEBY Z NICH DO K***** KORZYSTAĆ CO NIE???? A ja specjalnie szukałem do cholery rzeczy jak najbardziej k**** podobne do filmu k*****, bo chciałem aby każdy spotkał się z tym k***** co już zna. A jak inni korzystają nawet z gotowych już w Maxisowych fryzur czy strojów to czemu k**** nie zwracasz im uwagi. W końcu k**** oni sami tego nie zrobili. Niech kupią sobie program do robienia meshów i niech do każdego FS robi własne stroje i k***** fryzury. Ciekaw jestem k**** czy ty sama zrobiła byś do swojego FS stroje i fryzury. Jestem w 100% pewien że użyła byś już gotowych albo ściągniętych. Z resztą myślę że jesteś po prostu zazdrosna że moje i czar FS jest dobrze oceniane i teraz chcesz przyczepić się do byle czego. Więc powiem ci tylko jedno : ODPIE***** SIĘ TY . Skoro masz dawać takie beznadziejne i prostackie komentarze to nie dawaj ich wcale. Na pewno nie są mi one do szczęścia potrzebne.

PS: Jeśli chodzi o kolejny odcinek to musicie mi wybaczyć, ale simsy mi się popsuły i musiałem je skasować i niechcący straciłem wszystkie dodatki, dlatego musiałem je wszystkie odnaleźć. Ale jest już w porządku i powinien niedługo się pojawić. Dziękuję wam wszystkich za komentarze i cieszę się że niektórym na prawdę się FS podoba
Człowieku umiesz czytać?? Wiesz jest coś takiego jak regulamin. Tam wyraźnie jest napisane, że nie zamieszczamy na forum treści wulgarnych. Naprawde myślisz, że jak wstawisz gwiazdeczki to nikt nie załapie o co chodzi?? Nie wszyscy są tacy głupi jak Ci się zdaje. Po za tym jak cytujesz tlo usuwaj zdjęcia.
  Odpowiedź z Cytatem