Cytat:
Napisał Tidus2004
O co ci k**** właściwie Nadin chodzi?? W tym dziale ocenia się fotostory, a nie skąd ktoś wziął sobie ciuchy czy fryzuro. Od tego jest do cholery dział "oceń pracę". Z resztą ja są inne FS to czy zwraca się uwagę w chu** mać jakie nosza ubrania i skąd one są ściągnięte?? Przecież każdy w swoim FS korzysta ze ciągniętych k***** dodatków. PO TO DO K***** ONE SĄ... ŻEBY Z NICH DO K***** KORZYSTAĆ CO NIE???? A ja specjalnie szukałem do cholery rzeczy jak najbardziej k**** podobne do filmu k*****, bo chciałem aby każdy spotkał się z tym k***** co już zna. A jak inni korzystają nawet z gotowych już w Maxisowych fryzur czy strojów to czemu k**** nie zwracasz im uwagi. W końcu k**** oni sami tego nie zrobili. Niech kupią sobie program do robienia meshów i niech do każdego FS robi własne stroje i k***** fryzury. Ciekaw jestem k**** czy ty sama zrobiła byś do swojego FS stroje i fryzury. Jestem w 100% pewien że użyła byś już gotowych albo ściągniętych. Z resztą myślę że jesteś po prostu zazdrosna że moje i czar FS jest dobrze oceniane i teraz chcesz przyczepić się do byle czego. Więc powiem ci tylko jedno : ODPIE***** SIĘ TY . Skoro masz dawać takie beznadziejne i prostackie komentarze to nie dawaj ich wcale. Na pewno nie są mi one do szczęścia potrzebne.
PS: Jeśli chodzi o kolejny odcinek to musicie mi wybaczyć, ale simsy mi się popsuły i musiałem je skasować i niechcący straciłem wszystkie dodatki, dlatego musiałem je wszystkie odnaleźć. Ale jest już w porządku i powinien niedługo się pojawić. Dziękuję wam wszystkich za komentarze i cieszę się że niektórym na prawdę się FS podoba 
|
Człowieku umiesz czytać?? Wiesz jest coś takiego jak regulamin. Tam wyraźnie jest napisane, że nie zamieszczamy na forum treści wulgarnych. Naprawde myślisz, że jak wstawisz gwiazdeczki to nikt nie załapie o co chodzi?? Nie wszyscy są tacy głupi jak Ci się zdaje. Po za tym jak cytujesz tlo usuwaj zdjęcia.