View Single Post
stare 05.06.2005, 15:24   #9
Dorzata
Guest

Sad Ratunku

Ekhm, teraz to mam BIG problem Strrrrasznie mnie wciagnela ta dziwna sprawa i postanowilam dzialac pozbawiajac sie smacznego snu. Oto, co osiagnelam: wyrzucilam wszystko z folderu "Downloads" i... nie pomoglo. Pomyslalam, ze moze zmiana wpisu w foledze "Scripts" (walls.txt - przezroczyste sciany) cos namieszala, ale przywrocenie stanu wyjsciowego tez nie pomoglo, wiec zmienilam z powrotem na przezroczystosci. Ostatnim pomyslem bylo wywalenie z folderu "Collections" wszelkich plikow pozwalajacych na kupowanie bez ruszania sie z domu (oryginalne zostawilam, rzecz jasna). I tu sie cosik popsulo... Teraz gra w ogole nie chce sie odpalic. Oczywiscie przywrocilam wszystko tak, jak bylo wczesniej, ale efektow BRAK.
Jesli byloby to mozliwe, moze ktos z Was przeslalaby mi mailem oryginalne pliki (z wgranym NS) z folderow "Scripts" i "Collections". Ale naprawde takie, ktore nie byly niczym zmienione.
Nie wiem, czy pomagacie sobie w ten sposob, ale to moja ostatnia szansa. Jesli nic z tego, to cala gre mam do wyrzucenia
Podkreslam - choc juz o tym pisalam - mam oryginalna gre, jak i dodatek NS.
Z gory dzieki za odpowiedzi.
Pozdrawiam
  Odpowiedź z Cytatem