View Single Post
stare 11.06.2005, 12:44   #1
moniak1993
Guest

Sad Dziwna sytułacja

Witam! jak taki temat był to soorki...

Przed chwilką wyszłam z TS2 bo nie wiedzialam co zrobic,było sobie małzenstwo o nazwisku Mostowiak Hanka i Marek. Marek przyłapał jak ona flirtrowała z innym kolesiem i ślub unieważnił, był zmęczony i śpiący i kazałam mu sie połozyc do łóżka razem z niby 'żoną' a on to odmowil i poszedl na kanape spac :\ no to moja simka wstała i poszła oglądać TV a ja kliknełam opcje "Zerwij" sim zerwał z nią a ona zaczeła szlochać i chcialam aby Marek ją przytulił ... lecz nic z tego... ona odeszła.. wogule jej nie miałam na pasku do sterowania..... on został sie sam... co chciwle płakał i przypominał sobie o Hani... nie wiedzialam co zrobic wiec tego nie zapisywalam .. ale co to było ? dlaczego Hania odeszła?? co zrobic w nastepnej takliej sytułacji?? aaa i jak ja simowi rozkazałam aby do niej zadzwonil to jej w notesie nie było ani na czacie.. poprostu tak jak by ona nie istniała... co sie z nia stalo ? ktos wie moze? pomozcie... proszę :* :* nie chce aby tak to sie skonczyło... teraz ten sim jest ciagle smutny... a to naprawde było udane małzenstwo ...

Z góry dziekuje:*

Ostatnio edytowane przez moniak1993 : 11.06.2005 - 12:49
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.