View Single Post
stare 14.06.2005, 07:37   #42
Dream
Guest

Domyślnie Już grane!

Postanowiłem wznowić temat! Można?
Mam grę od wczoraj Jest super, pod względem grywalności, jednak grafika nie do końca piękna. No, może postacie z bliska wyglądają jak niedorobione ludziki z połączonymi palcami i brzydkimi twarzami, ale tak to już jest. GtA bardziej skupia się na ogólnej grafice, tak aby wszystko ładnie wyglądało. W The Sims 2 jest inaczej, bo skupiona została na wyglądzie postaci, mebli itp. Ale to nie ważne. Myślę, że pozatym jest w porządku. Bardzo duże miasto i jakie piękne. Aż chcę się jeździć i jeźdźić po nim, a wiecie, że grę mam dopiero jeden dzień no więc za dużo to nie odkryłem. Hm... ale niektóre interreakcje z gry mnie zaskoczyły. Np. ta dodająca do gry mod tylko dla dorosłych, na którą nie zgodził się producent ( bara-bara w różnych pozach ) . Dużo samochodzików, fajnych broni, możliwość skakania z wielgachnych budynków spadochornem. Uważam tylko, że za szybko się spada i trochę to mniej realistyczne. Myślałem, że dłużej zobaczę popatrzę na miasto z "lotu ptaka" ALe wszystko jest po porstu dobrze zrobione. Tak mi się podoba to, że możemy chodzić na siłownię, barów, do fryzjera, sklepu odzieżowego itd. Ja tak mało w tej grze odkryłem, że cały czas mi się chce grać. Ok, to ja kończę. Mam ktoś z was tą grę? Oczywiście, w wersji kolekcjonerskiej, bo inna na razie się nie ukazała. Opłaca się chyba wydać te 250 zł na taką grę. W końcu tak naprawdę dopiero druga gra jaką zakupiłem, oprócz The Sims 2. Super! A może scrreny z gry: Na razie tylko jeden zdążyłem. Jak zrobię to umieszczę więcej. Może wy też możecie to robić?

No to na razie! Dodać więcej zdjęć?
  Odpowiedź z Cytatem