Mam pytanko, od jakiegos czasu bawie sie Body Shop'em i... Stworzone ubranka zapisuje w folderze Projects ale chce je przeniesc do Downloads i teraz tak (zeby tylko nie zamotac :wacko: ) :
- w folderze Projects tworza mi sie podfoldery (np. ZielonaBluzka), w nich sa zapisane pliki *bmp i *package -> te pierwsze usuwam reszte zostawiam(???)
- w folderze Projects obok tych podfolderow jak je nazwalam sa tez pliki z jakims dziwnym rozszerzeniem (np. *hair albo te bardziej zamotane) to ja qmam ze one odpowiadaja tym wszystkim podfolderom, bo jak dodaje nowe ubranko, fryzure itp. to pojawia sie jakis plik z rozszerzeniem.
Pytanie brzmi co mam przeniesc do folderu Downloads zeby wsio dzialo?! czy tylko te z podfolderow(*package) czy wszystkie nio i najwazniejsze czy musze zostawiac te podfoldery i czy nic sie nie zdziala jak zmieszam pliki *package z tymi innymi... Osoby, ktore same projektuja ubranka pewnie wiedza, wiec bardzo prosze o odp!!!
Od razu tlumacze ze to wsio dzialam nie po ty by se zycie utrudnic tylko po to zeby wyrzucic pliki, ktore niepotrzebnie zajmuja miejsce na dysku

ale nie chce przegiac z chytroscia bo to jush nie raz na zdrowie mi nie wyszlo, wiec pytam