Cytat:
Napisał Lapis_Lasuli
Wiem, że było już takie pytanie, ale wybaczcie mi moje lenistwo do wertowania tego tematu, proszę Was bardzo...
No więc moja simka jest na studiach i poznała studenta, który jest miastowym. I jak skończy studia, chcę, żeby za niego wyszła i byli rodzinką. Pytanie brzmi: w jaki sposób mam się z tym NPC spotkać i za niego wyjść, jeśli ja będę w Miłowie a on na akademii i będzie na dodatek o rok młodszy? Mam tak po prostu po niego zadzwonić czy... czy jak?
|
Tak dzwonisz po niego (tylko musisz chyba wybrać opcję na telefonie "Uczelnia" czy jacyś tam "Simowie z uczelni" już nie pamięta, ale wyskoczy takie okienko z wszystkimi simami ze studiów, których poznałaś i zapraszasz go) i jeśli się kochają możesz na niego kliknąć i zaproponować małżeństwo (jeżeli jesteście po oświadczynach). Ok ożeniliście się i on się do ciebie wprowadził. Teraz pozostaje jedynie problem, że ten chłopak, który jeszcze studiuje porzuca studia i nie będzie miał zaliczonych studiów...
Propo małżeństwa po studiach. Kiedyś gdy moja simka po zakończeniu studiów ożeniła się z poznanym w akademiku chłopakiem. Jest ok, ale gdy się do mnie wprowadził patrzę, a ten chłopak jest nadal studentem!! :wacko: Ma nadal podświetloną gwiazdkę studenta i nadal mógł chodzić na wykłady hah
Ale to był jedyny przypadek jaki mi się zdażył