View Single Post
stare 20.06.2005, 18:46   #122
Doris
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Ma-dona
Losy moich Maxsis-owych rodzinek się zmieniły,bo miałam przeinstalowywany system i TS2 musiałam zainstalować od nowa, więc to co wczesniej napisałam skreślam.

1.Miłowo
Kasandra wyszła za Dona i zmieniła swój styl, Mortimer jest zadowolony że Don uszczęśliwił Kasandre,ale tak naprawdę nie wie ze ma on mnóstwo kobiet.Daniel dalej spotyka sie z pokojówką Kasią,co zle odbija się na zagubionej Lilianie,która ich nakryła,Marysia czuje ze jej rodzina się rozpada.Esmeralda Hak robi interesy jako pani biznesmen i chcę rozwiesć się z Janem,który chcę aby ona została "kurą domową".Damian rozwija swoja przestępczość. Balbina urodziła małego Igora i postanawia podjac się pracy,aby cos zarobić.Mały Błazej dorasta i zdobywa najwyższe oceny w szkole.Dariusz Marzyciel rozpoczyna pracę w szpitalu i dorywczą jako malarz,Szczepan mobilizuje go do walki o serce Kasandry,ale Dariusz spotyka piękną kobietę w ,której się zakochuje.Nina Kaliente pokryjomu spotyka sie z Donem.Dina ma plan: zdobyc serce bogatego,młodego,przystojnego biznesmena i zagarnąć fortune Ćwira.CZy jej się to uda?

Jutro dam dzieje z Dziwnowa,a potem z Werony.
A wiec daje

2.Dziwnowo
Oliwka i Ofelia zostały przyjaciółkami.Ojciec generał Bolesław Kamasz zaczął męczyć swojego najmłodszego syna ćwiczeniami,a ten Ryupert czy jak mu tam zakochał sie w Ofeli,która jest juz zajęta przez Jaśka.Janka dostaje sie do szkoły prywatnej,a Jadźka znów jest w ciązy.Nerwus wyprowadza się od rodziny Papóżka i układa sobie życie z Mary.Generał Bolesław wiąze się z poborowa Zośką.

3.Werona
Nie grałam jeszcze!
  Odpowiedź z Cytatem