View Single Post
stare 20.06.2005, 21:09   #123
Art
Guest

Domyślnie

Ćwir
Don porzucił Kasandrę przed ołtarzem, więc wyszła za Marzyciela.
Mortimer ożenił się z Diną, a razem z nią wporwadziła się Nina, która potem wyszła za Dona. Po jakimś czasie Mortimer rozwiódł się z Diną, bo zdradzała go z Donem.
Aleksander poszedł na studia gdzie spotkał UFO mojej produkcji, zakochał się w niej, razem porzucili studia i pobrali się. Teraz mieszkają w Miłowie i mają adoptowaną nastolatkę (która już poszła na studia) i niemowlę. A w starym domu Ćwirów mieszka Mortimer, Nina i Don.
Marzyciel
Szczepan poszedł na studia. Dariusz żyje z Kasandrą. Mają bliźniaki-chłopca i dziewczynkę ( Marlenę i Henryka) które są już nastolatkami.
Przyjemniaczek
Marysia rozwiodła się z Danielem, ponieważ robił "wiadomo co" z pokojówką. Daniel pobrał się z Kasią Langerak i ona jest z nim w ciąży. Liliana poszła na studia, a Angelika umarła mi u Biedaków
Biedak
U nich chyba byłam najdłużej. Balbina urodziła synka, który jest już dzieckiem, Błażej poszedł na studia, a Damian dorósł i ożenił się z Marysią Przyjemniaczek xP . Balbina wyszła za mojego Sima, jest już emerytką i urodziła mu dzieci.
Dziwak
Paskal urodził dziecko-Ufoboya, a tego drugiego porwało UFO i urodził Lornę.
Widmo
Oliwka umarła, a Ofelia dorosła i wyszła za Jaśka.
Kowal
Zabiłam im córkę, a Jasiek mieszka z Ofelią.
Kamasz
Rupert i Damazy poszli na studia.
Kapulet
Zabiłam Hermię i Konstantego. Julia i jej brat są na studiach. Kent ożenił się z Bianką (chyba tak się nazywała)
Montek
Zabiłam Romea i tą starą, a dziadek i brat Romea są w depresji

No i tyle
  Odpowiedź z Cytatem