View Single Post
stare 25.06.2005, 12:45   #1
moniak1993
Guest

Post 2 dziwne zdarzenia

Witam ! jak taki temat był to wielkie sorrki .

PIerwsze dziwne zdarzenie : Otóż , stworzyłam sobię rodzinę "Kadzidełko" i kupiłam dom w Miłowie, nikt tam nie mieszkał tylko ja wprowadziłam tam małe dziecko i matkę i nikogo wiecej lecz już jak małe dziecko stało się dzieckiem to kupiłam łóżko normalne i wszystko było OK.. lecz pewnej nocy do domu weszła kobieta i czuła się jak u siebie ja jej nie znałam bo z nikim nie moglam miec kontaktu przez małe dziecko bo ci±gle marudziło i wogule.Ja miałam postawion± galaretke to zjadła talerz galaretki i sobie wyszła a amiała imie "Agnieszka" ... to było mojim zdaniem dziwne bo to nie była złodziejka ani nic tylko sobie weszła zjadła obejrzała dom i wyszła ! :/ mieliscie cos podobnego??

Drugie dziwne zadrzenie : Dalej grałam w rodzine Kadzidełko i ppostanowiłam ze w sobotę wy¶le moje dziewczyny do sklepu po nowe ciuszki i tak się stało , przyszła sobota wsiadły do taksówki i pojechały.. kupiły ciuszki pochu¶tały się lecz pora była do domu wrócić , mama Malwiny Kadzidełko poszła zamówić taksówkę i otóż to ze Taksówka ine przyjechala !! czekali od 14:30 (simsowy czas) do 18:00 (simsowy czas) i taksówki nie było widać... nic... wiec wyszł±m z gry bo sie wkurzyłam . ( a mieliscie cos podobnego??

Co mam zrobic?? mielisice cos podobnego ?? odpiszcie!!!!!! pomozcie jakkos

Z góry wielkie wielkie :thx: :thx: :*:*

Ostatnio edytowane przez moniak1993 : 25.06.2005 - 12:48
  OdpowiedĽ z Cytatem

PAMIĘTAJ! ¬ródłem utrzymania forum s± reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecno¶ci.