View Single Post
stare 26.06.2005, 11:20   #11
Osioł

Reputacja: 11
Domyślnie

Cóż dawno mnie tu na forum nie było, bo pewna gra mnie sparaliżowała . Otóż właśnie mowa o Grand Theft Auto San Andreas najlepszej gry na PC 2005 :]. Cóż tak oglądam te screeny waszych CJ (także na innych forach to zauważyłem) i zastanawiam się czemu Wy zasze z niego pakera robicie? Ja tam mam chidzielca, zero mięścni i tłuszczu i mi własnie taki odpowiada :]. Zero szpanu, ale za to wyborowy strzelec i kierowca . Grę posiadam od 11 czerwca i zaliczyłem się do tych 3000 ludzi do kupili wersję kolekcjonerską, cóż książeczka ta nie zaciekawa jest, ale chociaż wiem jakie tam żarcie bardzo tuczy a jakie nie . Dlatego zawsze jem tam sałatke :>. Ogólnie całą fabułę gry już ukończyłem parę dni temu i teraz męczę się z tym by dobrnąć do 100% przejścia gry, ale to na pewno zajmie mi całe wakacje :].

Przy okazji oferuje tu swoją pomoc, jeżeli masz wielki problem z jakąś misją, masz ją dosyć i próbowałeś/łaś przejść ją ze 20 razy to napisz do mnie na pirivate, a podam GG i prześlesz mi swego save i przejde ją bez problemowo . Moi kliencji zawsze wychodzili z tego szczęśliwie . Ale uwaga nie przechodze ostatniej misji, bo nie zamierzam oglądać potem napisów trwających 5 minut, a poza tym trzeba znać zakończenie tej historii :].

Arthas, my son
Osioł jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.