Temat: "Klątwa"
View Single Post
stare 30.06.2005, 11:34   #1
efciaq
Guest

Cool "Klątwa"

Piszę to poraz trzeci bo mi cały czas coś z netem.. To już mi się nie chce pisać. Ale napiszę:
Witam, jest to moje 1 fotostory które było planowane już w Marcu. Teraz już publikuję. Jak coś to czytajcie tamto pod odcinkiem.

UWAGA !!! PLAKAT JEST JESZCZE W PRZYGOTOWANIU PROSZĘ BYĆ CIERPLIWYM !!!

Odcinek:

Odcinek pierwszy
Miły pan

W centrum Werony jest dużo tłoków i zamieszania. Każdy robi wokół siebie dużo szumu tylko po to by zwrócono na niego uwagę. Keyla razem z córką Alex wyprowadziły się z stąd niemal natychmiast. Alex zdążyła zimą zachorować nawet podczas wracania ze szkoły do domu. Agresywne dzieci szukały jakiegokolwiek pretekstu, aby móc wywrócić w śnieg innych. Przyszła jednak wiosna i przyroda zaczęła budzić się do życia. Keyla kupiła mały domek z ogródkiem w Nowym Yorku. Jest wielką maniaczką ogrodnictwa. Pracuje jako prywatny ogrodnik cały czas powtarza: „Robię to, co lubię i żyję by to robić”. W czasie wolnym pisze wiersze dla dzieci.
Alex chodzi do 6 klasy podstawówki. Interesuje się muzyką i modą. Jest zagubiona w nowym domu i miejscu. Ma wierną przyjaciółkę Elyon, z którą spędza większość czasu. Jej inteligencja sięga granic.

Był upalny wiosenny dzień. Alex ucałowała mamę ciepłym pocałunkiem i pobiegła do autobusu.

Keyla wróciła do swoich zajęć – ogrodnictwa. Polewała kwitnące kolorowe fiołki i ciepło-czerwone róże podśpiewując coś cicho.
- Lalalala tralala, nasza wiosna upalna. Pyk myk sialalala…
Tymczasem zawitał u niej dostojny mężczyzna w markowej marynarce.
- Dzień dobry, pani. Zauważyłem, że ostatnio goszczą w naszym mieście same piękne kobiety. – Komplementował człowiek.

- Oh, dzień dobry. Bardzo dziękuję. – Odparła miło Keyla. – Napije się pan czegoś?
- Chętnie. Nie wiedziałem, że są aż tak miłe. – Przylizywał się.

C.D.N

O czym rozmawiać będą Keyla z poznanym mężczyzną?
O czym zapomni?

To i nie tylko w 2. Odcinku!!!
Nie przegap!!!
* Przeczytaj zdanie nad odcinkiem jak coś
** Jakiekolwiek zmiany nie są przyjęte. Wyjątki włączone xP .
*** Zdjęcia w 2 odcinku chyba będą większe. Na 68%.
***** Oceńcie bo naprawdę nie mam pojęcia czy się wam spodoba.
****** Może to nie przypomina jakiej kolwiek klątwy, ale jeszcze przypomni. Zapewniam :wacko:
******* To będzie horror;D Już przeraża, co? : Ale nie dla wszystkich chyba. Uspokaja, co???
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.