View Single Post
stare 12.07.2005, 23:43   #267
Nadine
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Tidus2004
Cytuj: Oryginalnie dodany przez Elzi Podoba mi się twoje fs. Bardzo ucieszyło mnie to, że opowiada o `Harrym Potterze`. Jestem jedną z fanek tego filmu (chociaż wolę`Władcę Pierścienia`). Bardzo podoba mi się twój `Hogward`. Oby tak dalej! Moja ocena:9,5\10. Bardzo się cieszę że lubisz Władce piercieni, bo właśnie też myślę aby zrobić o tym FS
Znów czuję że się trochę wtrącam/narzucam ale poprostu Tidus nie radzę ci robić fs. o np. Władcy Pierścieni ,może wkrótce sam wymyśl sobie jakiś temat i sam wymyśl coś fajnego a nie tylko POTTER czy coś książkowego =)
(CHociaż szczerze mówiąc pewnie nie miałabym nic przeciwko gdybyś ładnie wykonał fs. o moich favourite książkach jak np. Seria Niefortunnych Zdarzeń czy NIezwykła księga hipnotyzmu Molly Moon")
Bo masz fajną wyobraźnię =) a tak wszystkim się podoba jak piszesz ale wiele
osób nie lubi pottera (jak np. JA) A co do władncy pierścieni przyznam się ze wstydem że przeczytałam 1oo stron "Bractwa Pierścienia" I prawie zasypiałam i nic z tego nie rozumiałam! Ale to było rok temu KTo wie może znów sięgnę po tę książkę jeżeli warto
A fs. oceniam 5/10 masz talent ale nie włąśniwie go (moim zdaniem) Wykorzystujesz!
  Odpowiedź z Cytatem