View Single Post
stare 17.07.2005, 08:51   #6
Cocco
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał alia
No białogłowy urodziwe i cni rycerze mam prośbę... Robię sobie w Miłowie Pałac ślubow - parcelę publiczną z salonem mody ślubnej, hotelem do bara bara, kaplicą, restauracją, salą balową i bankietową. Czyli centrum weselne. Koniec z obskurnym ślubowaniem na działce. Teraz będziemy imprezować na maxa a może na mateusza. Nieważne. W każdym razie potrzebuję dekoracji ślubnych - białych kotar, wieńców weselnych białych kwiatów w białych wazonach. Słowem ekstrasów, które się wiążą z wystrojem, a nie ubiorem panny czy pana młodego. Zaznaczam, że ciuchy mam. Fryzury i inne duperele związane z wyglądem młodych też. Pokoje i garderoby do przebieranek zrobiłam, sala balowa czeka, orkiestra gra ale coś właśnie kuso z typowymi weselnymi dekoracjami. Litości wspomóżcie - drugi dzień grzebię i chała!!!!!

PS. Galadriel robiła na forum taki salonik elficki z Arweną w roli głównej i miała bardzo fajny szezlong (mam go - na szezlongu planuje slubne zdjęcia...) Ale też miała inne fajne meble... Moge wiedzieć skąd?
Hej!
To był mój pomysł!
Ale i tak se odpuszczam, bo nie można brać ślubu pod altanką, na parceli publicznej :/.
  Odpowiedź z Cytatem