Płytka nie ma zbyt widocznych rysek, tylko kilka bardzo delikatnych. Już sczytywałem o wile bardzej zrysowane cedeki. Myśle, że napędowi nic nie jest, ale spróbuje włożyć do niego napęd z komputera mojej mamy, ale nie sądze, żeby to jakieś efekty przyniosło. Dla dociekliwych: Płyty nie sprawdze na komputerze mamy, bo nie ma ona wystarczającej ilości miejsca (15 gb, z czego ok. 13.5 gb zajęte xP ), po drugie ma linuxa... Jerśli sposób z zaminą odtwarzacza cd nie zadziała sprawdze jutro płytkę u koleżanki, wtedy będe miał 100% pewności, że wina stoi po stronie płyty/komputera. Podobny problem jak ja ma kilka osób na forum, wpisz w wyszukiwarce forumowej "instalacja"... Już sam nie wiem co myśleć... i robić... ;(
Dobra, widze,że są małe szanse na zadziałanie moich simów, ale mam inną prośbę, czy mógłby mi ktoś przesłać plik o adresie TsData\Res\Sound\Voice5.package na maila
[email protected]. Byłbym bardzo wdzięczny, bo jeśli znajdzie plik na dysku to nie będzie go ponownie instalował... Mylę się? Oświećcie mnie...