View Single Post
stare 01.08.2005, 17:18   #1
sim222
Guest

Domyślnie Nauczyciel +Uczennica= Kłopoty

To moje pierwsze fotostory , a tak wogóle to jestem tutaj nowy . Mam nadzieję , że się wam spodoba . Czytajcie i komentujcie .

A oto cała historia ( a raczej narazie jej początek ) .

Tych wydarzeń nie zapomnę nigdy . Nie wiem co mnie nagle wzięło na pisanie wspomnień .
Przeklinam dzień , w którym ten szmaciarz zaczął uczyć w szkole , do której uczęszczałam. To było cztery lata temu . Byłam wówczas w drugiej klasie I L.O. w Miłowie .

Swoją opowieść zacznę od dnia , w którym dyrektor szkoły przyszedł na naszą lekcję historii , by powiedzieć nam , że na najbliższych zajęciach z wuefu dziewcząt poznamy nowego nauczyciela wspomnianego przed momentem przedmiotu .
I właśnie następnego dnia pierwszą lekcją był w-f . Postanowiłam , że wraz z moją najlepszą przyjaciółką Amelią pójdziemy do szkolnej siłowni (tam zawsze mieliśmy zbiórkę przed wuefem ) nieco wcześniej niż zwykle .Byłyśmy tak bardzo ciekawe nowego nauczyciela , bo po szkole krążyły plotki , że to niezły towar , który dopiero skończył studia . Niestety na miejscu spotkałyśmy naszego największego wroga , córeczkę dyrektora - Christinę . Była to największa lalusia w naszym L.O.
-O ! Kogo my tu mamy ?! Wieśniara Julka i ruda okularnica Amelia - powiedziała Christina , gdy tylko nas zobaczyła .
-Och ! Lalka Barbie !-odpowiedziałam -A gdzie twoja obstawa ?
- A co ci do tego fujaro ? Lepiej z tobą nie gadam , bo ...
- I bardzo dobrze bo bym się udusiła przez smród z twoich ust- odpowiedziałam szybko i Christina natychmiast zamilkła .

Chwilkę jeszcze pogadałam z Amelią , gdy nagle do siłowni wszedł suuuuuuuuper przystojniak .
Był to wysoki blondyn , miał śliczne niebieskie oczy , był dobrze zbudowany . No po prostu cudo . Nic dodać , nic ująć . Tak wtedy o nim myślałam .Zastanawiałam się czy to ten nowy wuefista . Długo nie musiałam czekać na odpowiedź - Witam dziewczęta .Dlaczego jesteście tylko trzy i to tak wcześnie ? Jestem waszym nowym wuefistą . Nzaywam się Alex-przedstawił się .Christina natychmiast postanowiła wykorzystać okazję(podrywała wszystkich przystojniaków w szkole ).
-Miło mi , jestem Christina . Tak tylko przyszłyśmy wcześniej niż zwykle . Reszta dziewczyn na pewno za niedługo się zjawi -wytłumaczyła wszystko Aleksowi , trzepocząc przy tym zalotnie rzęsami .Ledwo Christina skończyła wdzięczyć się przed Aleksem , do siłowni wpadła reszta dziewcząt , a wszystkie prawie posikały się na widok nowego nauczyciela (tak bardzo im się oczywiście podobał).

Po wuefie wszystkie dziewczyny chodziły z głowami w chmurach . Ja oczywiście też . Wyjątkiem okazała się Amelia , która nigdy nie lubiła takich Playboy'ów. Na mnie Alex wywarł piorunujące wrażenie . Przez resztę zajęć moje myśli były skupione tylko na wuefiście . Wówczas wydawał mi się nie tylko przystojny , ale i silny , sympatyczny , itp. , itd. Tak więc konsekwencją bujania w obłokach była kolejna pała z matmy zarobiona przy tablicy .

Następnego dnia w szkole odbył się apel .

Dyrek gadał coś o święcie patrona szkoły . Powiedział również , że ma dla nas dobrą wiadomość.
-Otóż , droga Młodzieży - zaczął jak zwykle - mam dla was komunikat . Minister edukacji zadecydował , że odtąd szkołach będzie pięć godzin , a nie jak dotychczas 3 godziny wuefu . Nowy plan lekcji dla wszystkich klas jest wywieszony w każdym gabinecie oraz na tablicy ogłoszeń w korytarzu.
Nagle wszyscy zaczęli piszczeć i krzyczeć ze szczęścia . Jedni (tak jak np. ja) z powodu Aleksa , inni dlatego ,że po prostu kochali wuef . A w naszej szkole wszyscy uwielbiali zajęcia wychowania fizycznego . Jak później się okazało , nasza klasa w następnym dniu miała dwie godziny wuefu . Nie mogłam się już doczekać kiedy znów ujrzę Aleksa . Byłam wniebowzięta .

W tym odcinku to tyle . Wiem , że trochę nudny ale to F.S. zacznie się rozkręcać dopiero w 3/4 odcinku . Zapraszam do czytania i komentowania . Drugi odcinek już jutro tj. 2 sierpnia , a w nim m.in. złamane palce , wizyta u piguły i zwolnienie lekarskie.

Ostatnio edytowane przez sim222 : 02.08.2005 - 08:13
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.