Cytat:
Napisał patrysiaz1992
boolProp testingCheatsEnabled true - wpisujezsz go w otoczenie. Potem wchodzisz w tworzenie rodzinki wciskasz shift+n (uwaga, żeby N nie pojawiło się w nazwisku!) i pojawia ci się tabelka, że coś tam zostało uruchomione. Wchodzisz w komplety ubranek i są te ciuszki NPC  .
|
Rendal, moja odpowiedź zawiera zdaje się odpowiedź na Twoje pytanie. Za pomocą tego co wcześniej opisałam w tworzeniu sima, w kompletach ciuszków pojawia się strój Mrocznego Kosiarza oraz NPC (jest też fajny kościotrupek i przeźroczyste ciałko

)
EDIT: Mam sposób na zrobienie kosiarza w kontaktach

Kiedy kostucha przyjdzie po sima wpisz kod boolProp testingCheatsEnabled true , kliknij na sima z wciśniętym shiftem i wybierz: "więcej", potem "spawn..." "Tombstone L and D" (czy jakoś tak). Pojawi się nagrobek. Kliknij na nagrobek i wybierz opcję: "Add to family" potem Mroczny Kosiarz

kostucha w rodzince

. Potem wejdź w rodzinkę simki, z którą chcesz swatać kosiarza (

), wpisz ten sam kod, kliknij z shiftem na skrzynkę pocztową i wybierz: "Make me know everyone" czy podobnie. Wtedy w kontaktach powinna się pojawić kostucha

Zapraszasz ją i swatasz simkę... Sorry, jeśli już ktoś opisał to, ale nie czytałam komentarzy, a skoro odkryłam coś, to chcę się podzielić z innymi

Pozdrawiam :*