View Single Post
stare 10.08.2005, 14:01   #95
Selena

Reputacja: 10
Domyślnie

Wiesz, bo Ja użyłam kodu "boolProp testingCheatsEnabled true" i wrzuciłam kosiarza do rodzinki Ale on jest tylko na chwilę. Znaczy ustawiasz, aby go dołączyć, to on pojawia się na chwilę i zaraz znika. Kiedy z parceli klikasz na tę rodzinkę, to w spólnym zdjęciu jest kosiarz, ale mimo to, po wejściu do rodzinki z głównej parceli, nie mozna nim grać Jakby go tam w ogóle nie było. Ja stosuję w ten sposób:

Klikam, by go dołączyć do rodzinki i w momencie, gdy się pojawia naciskam "p" - pause. Wtedy lookam na niego. Ma jakie takie pragnienia, jak simowie Jest bezrobotny Wtedy kliknęłam na simkę (jest to w temacie o tym kodzie "boolProp testingCheatsEnabled true") by zaszła w ciążę z członkiem rodziny (ale dalej majac pause, bo kosiarz wtedy chwilowo jest!) i nacisnęłam, by zaszła z nim i urodziła się piękna cureczka Jak dorosła, dostała ciuchy od tatusia. Ale naturlanie można ją przebrać w inne i wygląda normalnie Tylko w tych ciuchcach tak wygląda. Co śmieszne, mój Migel, który jest kosmitą też jak dorósł, miał ciuchy kosiarza, mimo, że to nie jest jego tatuś :laugh: Ale innych ciuchów nie było, bo to jedyny facet w rodzinie Ja mam taki sposób na sfatanie z kosiarzem.

Spróbuję w ten sposób z towarzyskim królikiem! :mu:
Selena jest offline   Odpowiedź z Cytatem