No to kolej na moją rodzinkę

Rodzina Lotario
Don Lotario wiódł życie macho. Pewnego jednak dnia poznał bogatą biznes women- Nicole, Don mieszkając sam w swoim małym domku, łapczywie rzucił się na pieniądze kobiety, oplatając ją sobie wkoło palca.

Jednak ślub nie był dobrym pomysłem, czego następstwem był chwilowy stan niepoczytalności Dona.

Kiedy Nicole była w pracy Don zabawiał się z Kasią Langarek, sprzątaczką. Jednak jako mąż zabawiał się rówież z żoną, niestety zabawy z Nicole nie wyszły mu na dobre, kobieta zaszła w ciążę i urodziła piękną córeczkę- Carol. Don ponownie popadł w depresję, ale na krótko, gdyż w szybkim czasie wyjść z niej pomogła mu Baśka Misiurka.

Jednak sielanka Dona nie trwała długo. Pewnego dnia Nicole została w domu, aby zająć się córką, nie mówiąc o niczym mężowi. Ten jak zwykle zaczął zabawiać się ze sprzątaczką, gdy do sypialni weszła Nicole. Nie darowała tego mężowi. Wyprowadziła się z domu zostawiając Carol z Donem. Ten nie przejął się tym za bardzo.

Jak już mówiłem, Don nie przejął się odejściem żony i już następnego wieczoru zaprosił do siebie Baśkę. Ona również wpadła w jego sidła. Dla niego zmieniła wygląd. Nie czekając na inną okazję Don oświadczył się Baśce, która zgodziła się. Tak więc nową żoną Dona została Baśka Misiurka, teraz Lotario.

Baśka wkrótce zrozumiała, że Don ożenił się z nią tylko dlatego, że nie mógł wynająć na całe dnie opiekunki. Mąż bił ją i kłócił się prawie każdego dnia.

Następne losy rodziny Lotario już wkrótce