Ja gram tylko w Miłowie..
Ćwir- Kasandra ożeniła sie z Marzycielem i urodziła im się dziewczynka. Wyprowadzili się z domu Kasandry narazie nie mają domu. Mortimer ożenił się z Diną i mają 2 dzieci, ale Mortimer już nie żyje. Dina ożeniła sie ponownie z innym simem. Aleksander poszedł na studia i ożenił się z Lilianą Przyjemniaczek.
Marzyciel- Szczepan poszedł na studia. I zakochał się w simce Matyldzie Mętlik. Ożenili się ale ich zabiłam. ( bo coś się zepsuło z przyjazdem samochodów... :\ ) o Dariuszu napisałam (patrz rodzina Ćwir )
Kaliente- Nina urodziła dziecko Dona. Nazwałam go Kamil. Wychowała go poszedł na studia i sie ożenił. Spełniłam jej aspiracje życiową ( 20 kochanków jednocześnie) i ustatkowałam ją z jej jednym kochankiem ( to policjant nie pamiętam jak sie nazywa ) Urodziła 2 dzieci. (jej mąż też urodził tez dziecko kosmite) Już nie żyją. (Dina patrz rodzina Ćwir )
Lotario- Don ożenił się z Grażyną Ćwirko ( simka stworzona przezemnie) i maja córke która jest na studiach. Don urodził syna, kosmitę. Obecnie kosmita ma rodzinę i dzieci, więc Don ma wnuki..Jeszcze żyje..
Biedak- Damian ożenił sie z Angelika Przyjemniaczek. Mają 2 dzieci. Balbina przeprowadziła sie do domu przyjemniaczków ( bo tam juz nikt nie mieszkał Daniel i Marysia nie żyli ). Balbina miała 2 chłopców więc ożywiła starych mieszkańców domu..
To na tyle..