View Single Post
stare 18.08.2005, 17:23   #134
Szpindek
Guest

Domyślnie

Miłowo:
Dina (blondynka) mieszka u Dona na kocią łapę i mają córkę Klare, która skończyła aktorstwo i jest gwiazdą show-biznesu, ma ponad 20 kochanków (charakterek po tatusiu
Mortimer mieszka z Marysią Przyjemniak, będąc blisko śmierci (ze starości)
Aleksander będąc na studiach został Mamuśką Porwały go UFOle i zrobili mu córeczkę Welmę Najwidoczniej twórcy NS zapomnieli o możliwości porwania przez UFO na studiach, bo nie dało się założyć ubrań ciążowych i ćwiruś będąc w ciąży na wykłady latał nago!!! Po narodzinach, nie pozostało mi nic innego, jak zrobienie za pomocą kodów (choć staram się ich nie używać) dziecka-ufa studentem, alex skończył biologie i mieszka sam, a welma skończyła filozofie, wyszła za takiego Adama, długowłosego blondyna z Akademika
Kasandra została żoną Dariusza, olewając Dona, mają dziecko (Walentin - ładne imię Szczepan jest na sztuce (studia), mieszka w bractwie studenckim, zabardzo nim się nie zajmuje...
Przyjemniakowie, jak napisałem wcześniej (o mortimerze i marysi) rozpadli się, Daniel wprowadził do siebie Kasie-sprzątaczkę. Siostry wyszły za mąż.
Liliana za Damiana Biedaczka, z którym są szczęśliwi, a Andżelika za jakiegoś NPC
Albo na odwrót,(mogłem pomylić imiona
Biedakowie wyszli na prostą, Balbina wyszła za Joe Samochodzika, który jest burmistrzem i zarabia kupe kasy... Błażej jest nastolatkiem, dążącym do "kaski"...
Jej następne dziecko, które otzymało imię po prawdziwym tatusku (Sławuś) ma normalny domuś
Pruchniakowie są na łożu śmierci, z platynową aspirają, a Hakowie kupili sobie domek i spaliła im się córka-Lucynka, rozpaczają cały czas, więc nimi nie gram
Dziwnowo:
Jak u większości Janek zamieszkał u Ofelii, zmarła staruszka Oliwka. Mają małe zielone coś, co nazywają dzieckiem ( Jest tak brzydkie, że otrzymało szczytne imię Pechuś )
Dziwakowie mają dwójkę kosmicznych dzieci, wprowadziła się do nich taka babka, ale nie pamiętam jak ma na imię, kocha ją ten trzeci (chyba brunet) Rodzice Janka zmarli (nie mogłem na nich patrzeć ) A dziecko zabrała opieka, Papużkowa, (tak miała na nazwisko chyba w sims 1) zabiła chorego na umyśle męża przez "przypadkowe" podpalenie kuchenki i zatrzaśnięcie drzwi Ma romans z Nerwusem Jakimś
W weronie gra moja siostra, biedne simsy
  Odpowiedź z Cytatem