View Single Post
stare 18.08.2005, 18:41   #136
Nacia
Guest

Domyślnie

Heh, długa historia...
Kasandra zerwała z tą łajzą- Donem i wyszła za <podstawionego przede mnie> Manfreda Kwak'a, mają teraz 3 dzieci-> najstarszą Delicję (buhehehhh) i bliźniczki (huh) Aurelię i Judytę. Mortimer ożenił się z pokojówką Kasią, i urodziły im się bliźniaki (u mnie się bliźniaki na porządku dziennym rodzą...) Kordelia i Kordel x_x Niestety na przyjęciu urodzinowym dzieci pojawił się niezapowiedziany gość- Kostucha i zabrała Mortka do siebie- ubaw po pachy, normalnie impra się tak rozkręciła że hej... No i Kaśka z Aleksandrem (nowy etap życia rozpoczął na szczęście bez problemów) Ale w tym czasie...
Dariusz Marzyciel poznał ogrodniczkę Emilkę no i krótko po tym był ślubik^^ Dzieci nie, bo ZNOWU BYŁYBY BLIŹNIAKI (mieli inny color sqry) no i Daro został Szalonym naukowcem teraz jest na emeryturce. Szczepan się wyprowadził z miasta i poznał Ofelię Zmrok która wyprowadziła się z Dziwnowa, bo Oliwka umarła i ją (a może mnie?) to miejsce przygnębiało. mają córcię Marikę i drugie w drodze. Więc...
Liliana Przyjemniaczek została bez mena^_- Ale nie na długo bo dziwnym zbiegiem okoliczności... Poznała Aleksandra Ćwira^^ No i wiadomo. No może nie do końca- zaczęła dostawać lepsze oceny, nosić subtelniejszy makijaż, zdobywać punkty charyzmy i kondycji... Andżela w dół (nie lubię jej) jeszcze nie wiem co z nią zrobię, ale napewno nic dobrego... Wróćmy do Liliany- dostała 3 stypendia i właśnie wczoraj razem z Aleksandrem wyjechali na studia... aż się łezka w oku kręci...Tylko że to nie koniec....
Bo Dina kaliente poznała nowego Michała (podstawionego przezemnie) a jak poznała to zaręczyny ślubik i dzieciak^^ Szymon. Ona pracuje a Michaś zajmuje się domem. W najbliższej przyszłości Szymek pozna Delicję, no a jak pozna no to wiadomo^^
KONIEC.
Nudne, nie? Wogłóle mi si wydaje że większość z was to zrozumiała. Nieważne.
Pzdr- Nacia
  Odpowiedź z Cytatem