Wiem że każde z dzieci ma brązowe oczy i strasznie mnie to denerwuje. Czemu żadne nie ma niebieskich oczek??????????? Przecież tata ma niebieskie? Za nic nie che mi się urodzić to piekne, cudowne dzieciątko z niebieskimi oczkami!!! Ja to mam farta nie ma co!
A tutaj przedstawię wam moją nową rodzinkę. Która jest i będzie moją ulubioną. Świetnie mi się w nią gra. Będę rozwijać ten ród ile się tylko da! Oto rodzina Sandomierscy:

Na początku była Iza i jej córeczka Lilka.

Tutaj Lilka jest już dzieckiem. Czyż ona nie jest śliczna? Po prostu rozkoszna!

Lilka jest już nastolatką.( Niestety nie mam jej zdjęcia z bliska. Zapomniałam zrobić :\ )

A tutaj pojawia się Darek. Został zaadptowny przez Izę.

Darek urósł i jest małym dzieckiem.

Teraz jest dzieckiem.

Darek stał się nastolatkiem.
I to wszystkie zdjecia. Umieszczę dalsze losy tej rodzinki.
Niestety nie umieszczę tutaj zdjęć Lilki i Darka ze studiów, ponieważ nie wiem gdzie je znaleźć,ale jeśli ktoś mi powie gdzie są to wkleję z największą przyjemnością. Dlatego że Lilka wygląda teraz tak ślicznie!
CIEKAWOSTKI: Iza pracuje w karierze Armia i jest Dowódcą. Lilka jest na 4roku studiów Historia, a Darek jest w 2półroczu na 1roku studiów Literatury.
COŚ CIEKAWEGO: Z Darkiem to bardzo dziwna historia ponieważ:
Kiedy przyszedł jako niemowlę, to nie mogłam go nazwać nazywał sie po prostu Darek. Na początku nie wiedziałam czemu tak sie stało ale teraz już wiem otórz:
Moja koleżanka miała rodzinkę Sienkiewicz miała już 3dzieci i nie chciała mieć więcej, ale przez przypadek kliknęła na Postaraj się o dziecko i urodziły jej się bliźniaki. Postąpiła z nimi dość źle: Nie zajmowała się nimi i przyszła po nie opieka społeczna; przyszła kiedy były niemowlakami. Dzieci nazywały się Darek i Marcin. I Iza dostała właśnie jednego z bliźniaków: Darka. To napewno Darek, bo kiedy przyszedł to miał w kontaktach całą rodzinę Sienkiewicz- tę mojej koleżanki i swojego małego braciszka który też poszedł do adopcji czyli Marcinka. NIEZŁA HISTORIA NIE?
Nie wiedziałam że jeżeli opieka społeczna zabierze ci dziecko to może ono trafić później do innej rodzinki którą grasz, ale tak się stało. Czy wam też tak się kiedyś zdarzyło?
P.S Oceniajcie i komentujcie moją rodzinkę. PLIZ!