Cytat:
Napisał Selena
Mi w grze zawsze zdarzały się w większości dziewczynki. To zależy od zainstalowanej gry. Raz zainstalowałam, miałam tak, póxniej inaczej. Zalezy co zjesz. Ja ZAWSZE miałam cykl "postaraj się o dziecko" w łóżku. I nie było, jak mówisz. 1% z tego na parceli publicznej. Robie to, gdy chcę sfatać nastolatki. To nie od tego zależy. U każdego niemal inaczej.
CZY KTOŚ WIE, JAK MOGĘ MIEĆ BLIŹNIĘTA PARĘ!!!!??? JAK DOTĄD JAK JUŻ, TO MIAŁAM ALBO DWÓCH CHŁOPCÓW LUB DWIE DZIEWCZYNKI. MYŚLAŁAM, ŻE TO NIE MOŻLIWE, ALE W JAKIMŚ TEMACIE KTOŚ MIAŁ PARKĘ.
Ja korzystam z kanapek z szynką, jak chcę mieć bliźnięta. Plus to, co u mnie w grze uważa się za niemowlęta żeńskie, a co męskie. Ale parka? nie wiem O.o
|
Ja mam bliźnięta chłopczyka i dziewczynkę. W czasie ciąży moja simka jadła tylko ciasteczka, nic innego. U mnie poskutkowałom może ci też się uda
Mi w grze dzieci rodzą się pół na pół. Czyli mniej-więcej po równo dziewczynki i chłopaki. Czasami w jednej rodzinie rodzą się same dziewczynki, czasami sami chłopcy. Różnie bywa.