View Single Post
stare 27.08.2005, 21:27   #139
..::Nefretka::..
Guest

Domyślnie

-U mnie z rodziny Przyjemniaków przeżyła tylko ta(cudem) która kręciła z tym Biedakiem(jeny ja mam słabą pamięć do imion.) mieli razem córkę(dorosłą)
Nataszę. Natasza wyszła za mąż za Dariuszem Marzycielem(różnica pokoleń? ) I miała z nim dwójkę dzieci starszego Jasia i młodszą Małgosię(hi, hi ale imiona. Ja jestem kreatywna ) niestety kiedy Jaś(wyrósł na strasznego brzydala) przy kąpieli w basenie utopił się(przypadek?? ) natomiast Małgosia wyszła za mąż. Jej syn utopił się(historia lubi się powtarzać).

-Stary Ćwir ożenił się z tą (chyba) Dianą Kalientę :* :* :* . Ale niestety Kasandra nakryła Dona całującego się z żoną jej ojca. Strzeliła Donowi z liścia i zerwała zaręczyny. Każdy wie że plotki szybko się rozchodzą doszły i do Mortimera który zarządał rozwodu. Diana została sama z ich córką którą potem zostawiła w domu i małą(Olunię) zabrała opieka społeczna ;( ;( ;( . Kasandra wyszła za mąż za Franklina(jakie to śliczne imię) Biedaka(trzeciego syna Balbiny). Ale niestety nie mogła zajść w ciąże. Postanowili zaadoptować dziecko. Okazało się że jest to Olunia.
  Odpowiedź z Cytatem