Temat: Pokolenia
View Single Post
stare 30.08.2005, 16:01   #76
Kati_Simka
Guest

Grin

Dodaję zdjątka Fotosów. TYm razem Cory, Jaśka i ich DZIECI .
Otóż...Cora kilka miesięcy temu (dokładnie 9 zaszła w ciążę (oczywiście z Jaśkiem). Mieli już 10- letnią córeczkę, Pati...
Gdy Cora rodziła, w mieszkaniu państwa Fotosów była przyjaciółka Pati (to ta ruda 2 fotki niżej), pokojówka i opiekunka do dziecka. Wszystko zaczęło się, kiedy ciężarna pani domu znajdująca się w sypialni na górze zaczęła przeraźliwie krzyczeć...

Jako pierwszy w pokoju zjawił się mąż Cory, następnie sprzątaczka i opiekunka, aż wreszcie na końcu dziewczynki. Na miejscu zobaczyli rodzącą kobietę. Jasiek, jak to facet o słabych nerwach ( ) zaraz zemdlał. Wtedy sprawy w swoje ręce wzięła opiekunka, Karmen (nie mylić z Elektrą . Zdecydowała, że Cora urodzi w domu, a nie w szpitalu, ponieważ zeszłoby za dużo czasu, zanim karetka przyjedzie. Położyła kobietę na łóżku i przyjęła poród. Na świat przyszło dwoje pięknych, zdrowych dzieci: chłopiec i dziewczynka. Gdy wreszcie skończono z Corą zajęto się omdlałym Jaśkiem, a właściwie zajęła się nim tylko pokojówka, Lucyna ( ) Kiedy tylko zobaczył dwoje ślicznych niemowląt zaniemówił z wrażenia. Dzieci strasznie się mu spodobały. Natychmiast postanowił pojechać do SimTown po dwa łóżeczka, poneważ stare, po Pati dawno już się podarło (przeżyło przecież kopniaki Cory, April, Betty i Danny'ego (jak o kimś zapomniałam to sorry!!!)... Gdy wrócił, Cora czuła się lepiej. Zabrali się więc za wybieranie imion dla swoich pociech. Tymczasem Pati i jej koleżanka Salomea stały pod ścianą przyglądając się wszystkiemu z daleka. Wtedy też rodzice zaproponowali, aby imiona wybrała ich starsza córeczka i jej przyjaciółka. Dziewczynki bardzo się ucieszyły, Po niespełna godzinie imiona były już ustalone. Chłopiec miał nazywać się: Mati, a dziewczynka: Kathie.
(A tu cała szczęśliwa rodzinka i w lewym dolnym rogu widać Salomeę i Pati, która nie myła się 2 simowe dni i teraz jedzie od niej)...

Jeśli coś się zmieni to natychmiast dam wam znać.
----------------------------------------
No i jeszcze jedno i najważniejsze:
Mam nadzieję, że nie namęczyłam się pisząc to na darmo i czekam na wasze uwagi na temat mojej rodzinki. Za jakiś czas dodam kilka zdjątek moich dzieciaczków.
----------------------------------------
PISZCIE UWAGI NA TEMAT BLIŹNIAKÓW I RESZTY RODZINKI