View Single Post
stare 05.09.2005, 16:53   #149
patrysiaz1992
Guest

Domyślnie

Wiecie, gdy czytam niektóre posty włosy mi stają dęba =. Czy wy lubicie ukatrupiać simów, czy ja mam tylko takie dziwne wrażenie?. No taa, sama pisałam, że ukatrupiłam, ale to były śmierci przez przypadki (tj. testowanie kodu boolProp..., pożary itp.). No, nie ważne, w każdym razie ostatnio jeszcze bardziej nałogowo gram w simsy i oto ciąg dalszy moich 'postępów' (eeem, czy to brzmi głupio?). I może taq dla urozmaicenia dam fotki do wydarzeń, bo niby po co pstrykać focie i nic z nimi nie robić, nie?
Tak mam:
Damiana Biedaka i Andżelikę Przyjemniak wysłałam na studia. Oczywiście oboje ukończyli je z wyróżnieniem. Potem, standard, pobrałam ich ze sobą...

(wiem, że brzydka fryzka i sukienka, ale co mi tam, ślubu nie cofnę)
I co opiszę dalej? Po nocy poślubnej mieli wpadę... (jak prawie wszyscy moi simowie). Andżelika urodziła córkę, którą ponownie nazwałam Ola . Obecnie ich córa jest dzieckiem, a oni sami wiodą sobie spokojny (zapracowany) żywot.

Balbina zaszła czwarty raz w ciążę ze Sławomirem . Urodziła chłopca Łukasza...

Błażej Biedak oczywiście również skończył studia i dorósł. Potem wziął ślub z podstawioną przeze mnie simką... a tą simką byłam ja w simsach <lol>.

Nie trza chyba zaznaczać, że po nocce poślubnej znowu była, ekhym, wpada i niestety urodziły się... czworaczki... Ich imiona to: Julia, Andżelika, Beata i Dawid . Na razie zaprzestałam gry tą rodziną, iż zapewne miałabym problem z wychowaniem tej czwórki dzieciaczków...

No to przejdźmy do Przyjemniaków... Marysia i Daniel wciąż piękni i młodzi (taa, znajomość kodów czasem się przydaje). Tym razem urodził się chłopak; Adrian, a mówię Wam, gębę ma tak masakrycznie małą i wąską, że aż szkoda na niego patrzeć!!:1smutny:. Andżela już wyszła za Damianka itd. Liliana obecnie na studiach ze Szczepanem. Marlena Marzyciel w ciąży z Dariuszem, jeszcze oczywiście nic nie urodziła, bo inaczej bym napisała... Hmm, Esmeraldzie i Janowi urodziły się trojaczki, dupa sałata, trzech facetów: Michał, Piotr i Artur (imionka by mój tata...<lol>). Lucyna stała się nastolatką...

No, staruszkowie z rodzinki Próchno też mieli swoje pięć minut. Do kompletu i na osłodę ostatnich dni zaadoptowałam im dzieciaka. Jak na złość jest to chłopak. Rudy, w okularkach i z wielką gębą... cóż, przeżyje się

Dina już dumnie nosi nazwisko Ćwir. Mortimera i jej bliźniacy(Szymon i Wiktor) są na razie małymi dziećmi i strasznie podobni do ojca. Kasandra w ciąży z Donem , oczywiście pobrałam ich. Nina rówież była z nim w ciąży . Urodziła im się córa Tina (xP)
A tak planuję, co by zdziałać:
Maćka Biedaka (trzeciego syna Balbiny) zeswatam z Lucyną Hak, pójdą se na studia i inne takie, potem wezmą ślub, życie jak z bajki, bla bla bla.... Kasandra urodzi Donowi dzieciaka, a potem przyłapie go na zdradzie z... którąś tam, obojętnie którą. Potem z nim zerwie (no ba) i wykombinuję jej tam kogoś. Damian i Andżela osiągną szczyt karier, nie pamiętam jakich... będą jeszcze mieli dwójkę dzieci. Lily i Szczepan skończą studia, pobiorą się, no a ile będą chcieli dzieci, tyle dostaną... Żadnych planów więcej nie mam i już raczej żadnego posta tu nie napiszę, chyba, że z foteczkamiI nic więcej Wam już nie powiem, bo nie pamiętam
  Odpowiedź z Cytatem