Wiecie, gdy czytam niektóre posty włosy mi stają dęba =

. Czy wy lubicie ukatrupiać simów, czy ja mam tylko takie dziwne wrażenie?

. No taa, sama pisałam, że ukatrupiłam, ale to były śmierci przez przypadki (tj. testowanie kodu boolProp..., pożary itp.). No, nie ważne, w każdym razie ostatnio jeszcze bardziej nałogowo gram w simsy i oto ciąg dalszy moich 'postępów' (eeem, czy to brzmi głupio?

). I może taq dla urozmaicenia dam fotki do wydarzeń, bo niby po co pstrykać focie i nic z nimi nie robić, nie?
Tak mam:
Damiana Biedaka i Andżelikę Przyjemniak wysłałam na studia. Oczywiście oboje ukończyli je z wyróżnieniem

. Potem, standard, pobrałam ich ze sobą...

(wiem, że brzydka fryzka i sukienka, ale co mi tam, ślubu nie cofnę

)
I co opiszę dalej? Po nocy poślubnej mieli wpadę... (jak prawie wszyscy moi simowie

). Andżelika urodziła córkę, którą ponownie nazwałam Ola

. Obecnie ich córa jest dzieckiem, a oni sami wiodą sobie spokojny (zapracowany

) żywot.

Balbina zaszła czwarty raz w ciążę ze Sławomirem

. Urodziła chłopca Łukasza...

Błażej Biedak oczywiście również skończył studia i dorósł. Potem wziął ślub z podstawioną przeze mnie simką... a tą simką byłam ja w simsach <lol>

.
Nie trza chyba zaznaczać, że po nocce poślubnej znowu była, ekhym, wpada i niestety urodziły się... czworaczki... Ich imiona to: Julia, Andżelika, Beata i Dawid

. Na razie zaprzestałam gry tą rodziną, iż zapewne miałabym problem z wychowaniem tej czwórki dzieciaczków...

No to przejdźmy do Przyjemniaków... Marysia i Daniel wciąż piękni i młodzi (taa, znajomość kodów czasem się przydaje

). Tym razem urodził się chłopak; Adrian, a mówię Wam, gębę ma tak masakrycznie małą i wąską, że aż szkoda na niego patrzeć!!:1smutny:. Andżela już wyszła za Damianka itd. Liliana obecnie na studiach ze Szczepanem. Marlena Marzyciel w ciąży z Dariuszem, jeszcze oczywiście nic nie urodziła, bo inaczej bym napisała... Hmm, Esmeraldzie i Janowi urodziły się trojaczki, dupa sałata, trzech facetów: Michał, Piotr i Artur

(imionka by mój tata...

<lol>). Lucyna stała się nastolatką...
No, staruszkowie z rodzinki Próchno też mieli swoje pięć minut. Do kompletu i na osłodę ostatnich dni zaadoptowałam im dzieciaka. Jak na złość jest to chłopak. Rudy, w okularkach i z wielką gębą... cóż, przeżyje się
Dina już dumnie nosi nazwisko Ćwir. Mortimera i jej bliźniacy(Szymon i Wiktor

) są na razie małymi dziećmi i strasznie podobni do ojca. Kasandra w ciąży z Donem , oczywiście pobrałam ich. Nina rówież była z nim w ciąży

. Urodziła im się córa Tina (xP)
A tak planuję, co by zdziałać:
Maćka Biedaka (trzeciego syna Balbiny) zeswatam z Lucyną Hak, pójdą se na studia i inne takie, potem wezmą ślub, życie jak z bajki, bla bla bla...

. Kasandra urodzi Donowi dzieciaka, a potem przyłapie go na zdradzie z... którąś tam, obojętnie którą

. Potem z nim zerwie (no ba

) i wykombinuję jej tam kogoś. Damian i Andżela osiągną szczyt karier, nie pamiętam jakich... będą jeszcze mieli dwójkę dzieci

. Lily i Szczepan skończą studia, pobiorą się, no a ile będą chcieli dzieci, tyle dostaną... Żadnych planów więcej nie mam i już raczej żadnego posta tu nie napiszę, chyba, że z foteczkami

I nic więcej Wam już nie powiem, bo nie pamiętam