View Single Post
stare 05.09.2005, 20:20   #310
Tidus2004
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Ayanami
Nie zważając na błędy przyznam, że fs było wporządku za krótkie, ale wporzo. Denerwuje mnie tylko jeden fakt. Mianowicie... TY. Najpierw nie masz czasu- rozumiem to- żeby napisać kolejny odcinek a teraz wręcz żądasz żeby wszyscy się zlatywali- jak wierne pieski(przepraszam za porównanie) i już teraz walili ci komentarze. Trochę więcej cierpliwości. Po za tym dobiłeś mnie najpierw najeżdżając na nadin, która może i nie słusznie cię objechała, a potem piszesz, że nie oczekujesz samych dobrych not, jeśli to ma być rodzaj droczenia się z twoją publicznością to trochę kiepski, lekko napisawszy.

No to teraz zaczne się tłumaczyć....wracając do tego długo oczekiwanego odcinka, to jak już zapewne wiecie, kompletny brak czasu. Koniec roku szkolnego nie jest zbyt łatwym okresem, ograniczajćym ilosc wolnego czasu. Być może byłem zbyt żądny komentarzy, ale to dlatego że po długiej i nie zbyt łatwej walce z simsami udało mi sie skończyć ten odcinek i dobił mnie jeszcze fakt że już nie macie ochoty tego komentować. jeżeli sądzisz że chciałem aby wszyscy się zlecieli, to sie mylisz. Gdytylko odcinek się pojawił, liczba obejrzeń znacznie wzrosła, jednakże nikt nie chciał tego komentować. oczywicie rozumiem twoje "dobicie", ale jak wspomniałem juz nie raz "piszcie co wam się podoba a co nie" co oznacza że to nie muszą byc same pochwały, ale bez przesady, po co czepiać się tego że ja postacie ściągnąłem z neta :/ przecież to nie i to tu chodzi. Dobrze przyjmuje krytykę dotyczacą treści, albo czegoś co ma z tym związek.
  Odpowiedź z Cytatem