View Single Post
stare 16.09.2005, 14:02   #6
berata

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Napisał Wilk
Cytat:
Napisał !Miśka!
Berata mam pytanie. Bo w zdjęciach napisałaś że zaprosili twoją simkę na kolacje. Można tak? Jak to jest??
Ma miałaś The Sims: Randka? Tak samo jak tam -.-. Umawiasz sie na randkę jedziesz do restauracji i jesz (?)
A właśnie, że można. Bardzo często (jak nie codziennie ) wieczorem dzwoni telefon a tam jakiś sim i mówi coś w stylu "Mój przyjaciel (imię przyjaciela, z którym moja simka spędziła fajną randkę) mówił, że ostatnio razem świetnie się bawiliście, może pójdziesz z nami ..." I wyskakuje okienko z tak i nie. Wtedy ja klikam na tak. Później wyskakuje okienko, czy chcę, aby spotkanie odbyło się w moim domu, czy na parceli publicznej. Klikam oczywiście na parcelę publiczną, a na koniec pyta, czy jadę swoim samochodem, czy taksówką. Ja wybieram swój samochód i już. Później na miejscu się okazuje, że sim, który mnie zapraszał zaprosił też swoją paczkę znajomych i wtedy trzeba się zajmować całą grupą (całe szczęście, że wszędzie za mną łażą, bo inaczej ciężko by było ), a nie tylko jednym (nie licząc mojej) simem.
berata jest offline   Odpowiedź z Cytatem