View Single Post
stare 20.09.2005, 16:51   #55
Tidus2004
Guest

Domyślnie

Hmmm....ja nie mam jeszcze tych simsów, ale już niebawem sobie kupię. Oglądałem juz wiele filmików i dziesiątki screenów....i zauważyłem że gra musi być naprawde rewelacyjna. Pierwsza rzecz która przyciągnęła moją uwagę to oczywiście SAMOCHÓD normalnie rewelka....wkońcu dali cos konkretnego ;D Kolejną frajdą dla mnie jest panel DJ'a , dyskotekowe światła, taka kuleczka.... , no i przede wszystkim KARAOKE to jest coś co uwielbiam pamiętam jak grałem w the sims Gwiazda ponad 80% moich postaci wybierali karierę muzyczną Co do fryzur to sie nie czepiam, bo musze przyznac że ja już w sumie nie korzystam z fryzur czy ubrań Maxisowskich. W końcu w necie znajduje sie MNÓSTWO różnych, przeslicznych rzeczy. A teraz to co spowodowało że szczena mi opadła i musiałem ją ręką przez tydzień podtrzymywać... mam tu na myśli widok sąsiednich domów Nareszcie wszystko wygląda teraz tak realistycznie. Już nie ma tych beznadziejnych pustych terenmów można już wyczuć pewna interakcję z otoczeniem i innymi simami
ufff....alez się rozpisałem mam nadzieje że nie macie mi tego za złe ale ja tak lubie
  Odpowiedź z Cytatem