View Single Post
stare 22.09.2005, 17:51   #153
kisia
Guest

Wink Moje zmiany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No wiec tak
Milowo:
Don-jak zaczelam nim grac jakis czas temu zaprosilam Nine i ona go odrzucila i to samo Dina i on sie załama i przyszedl doktor i teraz ma nieudany podry i juz nim nie gram
Kaliente
Nina jest obecnie dyrektorka i ma meza mojego simsa Czarka i maja corke Maline ktora jest dzieckiem.A Dina jest samotna matka ktora wychowuje dziecko meza swojej siostry ma syna Damiana ktory jest dzieckiem,ale chyab sie wyprowadzi.
Biedak
Ta baka urodzila syna Henryka jest obecnie malym dzieckiem Damian jest dorosly i sie wyprowadzi a jego mlodszy brat jest nastolatniek pogon za kasa Damian pracuje ma zone moja simke Gabi i maja synka Darka nastolatek i corke Sanie niemowle
Marzyciel
Dariusz najpierw poznal moja simke Karoline sie z nia ozenil i ma z nia corke Marte a potem wprowadzil sie do Kasandry(nowy dom) i maja blizniaki Roze i Oskara i zyja razem bez slubu.A Szczepan mieszka sam w domu.
Cwir
Kasandra sie wyrpowadzila. A jej ojciec zabawia sie ze sprzataczka a barciszek jest nastolatkiem na 6
Dziwowo
Ci bracia 3 nie pamietam jak sie wabia
Nic sie nie zmienilo procz tego ze temu w okularach urodzil sie kosmita Snikers
Widmo
Starsza zyje jeszcze i siedzi ciagle na cmetnarzu a mlodsza spotyka sie z jakis chlopakiem i jest very happy
Kowal
Jasiek ma obecnie 4 dzieci blizniaki rzy 2 jedne miszkaj z mama a drugie z nim i z dziadkai ktorzy sie ciesza ze maja wnuki a reszta rodziny bez zmian
Werona nic u sie nie zmienilo pozdro :*
  Odpowiedź z Cytatem