View Single Post
stare 23.09.2005, 23:33   #65
Tidus2004
Guest

Domyślnie

OMG!!!!!! Właśnie, zupełnie przypadkiem ....no może nie tak zupełnie w moje rączki wpadło nocne życie a wrażenie jest takie że do tej pory siedze z rozdziabioną gębą i wciąż nie mogę uwierzyć ze to prawda !!!!!!!!! Pierwszą zaskakującą i odrazu dobrą rzeczą w dodatku jest muzyka uwielbiam te przeróbki standardowych pioseneczek na coś w stylu techno jest przyjemne dla ucha i aż miło jest posłuchać a co najważniejsze jest rytmiczne i...poruszające do tańca Tryb do tworzenia postaci....no jest dobrze, super to raczej nie w końcu mało jest tych fryzurek ale tym się nie przyjmuje bo w razie czego jest net kolejny i chyba największy plus to SAMOCHÓD oczywiście ) no teraz to moje simy czują się w pełni wolne ale nie wiem czy autko może ruszać się z KARAOKE!! to jest mój najbardziej ulubiony przedmiot w całej grze Jak wiadomo , nie słychac głosów simów podczas śpiewania,ale ściągnąłem już patcha podanym na tym forum i wszystko już działa słyszałem tez że jenej osobie coś tam zwalniało i słowa leciały później niż melodia ale to moim zdaniem wynikało z małej ilości pktów kreatywności moje simy miały je do pełna i śpiewają normalnie BOSKO D a najbardziej podobają mi się numery w duetach ;] To są rzeczy które najbardziej mnie urzekły w grze a o reszcie pisać nie będe bo nie wiem czy mój post miałby gdzieś koniec Jedyną rzeczą trochę mnie dołujacą i przygnębiającą sa moje dodatki do simsów :/ otóż mam ich sporo, i wszystkie działają (teoretycznie) ale jeden z nich musi mieć jakiegoś wirka albo coś bo ciągle wyskakuje mi błąd już pewnie wszyscy wiedzą jaki.... najczęściej wyskakuje mi przy transporcie miasto/dom, dom/ miasto, lub gdy przechodze z trybu budowania/ kupowania w tryb życia. Ale to jest drobny szczegół Ściągnę sobie nowe rzeczy i będzie jazda!!!!! DDDD
  Odpowiedź z Cytatem